Haberler

Ayağının tozuyla fitili ateşledi! İşte Fatih Terim'in Yunanistan'daki ilk sözleri

Güncelleme:

Yunanistan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Fatih Terim, Atina'ya iner inmez havalimanında Yunan basınına açıklamalar yaptı. İddialı konuşan deneyimli teknik adam, "Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Eşim de gelecek ve burada yeni bir hayata başlayacağız. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum" dedi.

Yunanistan takımı Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olan Fatih Terim, Atina'ya iner inmez havalimanında Yunan basınına açıklamalar yaptı.

"TAKIMLARI TANIYORUM"

Yeni takımı hakkında konuşan Terim, "Çok mutluyum. Başkanla yaptığımız toplantı çok uzun sürmedi, çünkü sahip olduğumuz enerji çok güçlüydü ve bu nedenle buna ihtiyacımız yoktu. Başkan ne istediğini biliyordu ve bana söylediği plan sayesinde düşünmeme gerek kalmadı ve teklifi hemen kabul etmeye karar verdim. Elbette Yunan ligini takip ediyorum ve Panathinaikos, OlympiaKos, AEK'yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tüm kontrol bende değil, bu yüzden en kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum" dedi.

"YENİ BİR HAYATA BAŞLAYACAĞIZ"

Geleceği için değerlendirmelerde bulunan deneyimli antrenör, "Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Eşim de gelecek ve burada yeni bir hayata başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fatih Terim Yunanistan Fatih Atina Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (19)

Temel Temel:

Eşimde gelecek burada yeni bir hayat diyor. şu banka meselesindenmi acab.

164
10
yanıtYanıtla
ibrahim altınkök:

Anlamı: ailecek ülkeden kaçtık...

162
10
yanıtYanıtla
hamdi sahin:

Dönüşün olmaz inşallah

126
24
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Yanında birilerini de götüreydi...

yanıt43
yanıt5
AMON RA:

Transfer ayağına ülkeden kaçtı.

108
12
yanıtYanıtla
hamdi sahin:

Kendini beğenmiş kibir deryası adam, ölümde vaaar, paraya doymuyorsun ama maalesef kefenin cebi yook

108
11
yanıtYanıtla
Aras Aras:

Mafyacik, nerden çıktı şimdi Yunanistan

82
9
yanıtYanıtla
Erhan YAPIK:

FON ve vın

79
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

seçil hanımın yeymiyesini kenara ayırsa iyi olurdu

60
2
yanıtYanıtla
Sabri SEÇGİNER:

Sanki kaçmış gibi duruyor yok ya bence yapmamıştır öyle birşey

55
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title