Haberler

Avrupa Şampiyonu Eda Erdem Dündar Fethiye'de Restoranın Konuğu Oldu

Güncelleme:

Milli Takım Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, Fethiye'de bir restoranın konuğu oldu. Avrupa Şampiyonu olan Eda Erdem, özel davete ailesi ve yakın dostlarıyla katıldı. Coşkulu bir gece düzenleyen misafirler, Türk bayraklarıyla karşıladı.

Avrupa Şampiyonu, Milli Takım Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, Fethiye'de bir restoranın konuğu oldu.

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem, Fethiye'de bir restoranın konuğu oldu. İşletme sahipleri Taner Aydın ve Mustafa Cihan Çakır'ın organize ettiği özel davete, Eda Erdem Dündar ailesi ve yakın dostları ile katıldı. Restoran'da bulunan misafirlerde Türk bayrakları ile karşılamaya eşlik ederek, coşkulu bir gece düzenledi. Coşkulu karşılama sonrası herkese teşekkür eden Kaptan Eda, bunun daha başlangıç olduğunu, daha büyük başarılar elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Takım Eda Erdem Voleybol Fethiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title