Haberler

Avrupa Güreş Şampiyonası'na Doğru

A Milli Kadın Güreş Takımı, Finlandiya'nın Vantaa şehrinde düzenlenecek şampiyonanın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor A Milli Kadın Güreş Takımı Teknik Direktörü Arslan: "Bu kulvarda bugüne kadar toplamda 3 bronz madalyamız var. Hedefimiz bu madalya sayısını arttırmak" "Bu kulvarda elde edeceğimiz.

A Milli Kadın Güreş Takımı, Finlandiya'nın Vantaa şehrinde, 1-6 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Şampiyonada madalya hedeflediklerini söyleyen A Milli Kadın Güreş Takımı Teknik Direktörü Yılmaz Arslan, hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Özellikle Aladağ'da gerçekleştirilen kamp çok verimli geçti. Bunun meyvesini de Dan Kolov-Nikola Petrov Turnuvası'nda aldık. Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını ise İstanbul'da gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Bu kulvarda bugüne kadar toplamda 3 bronz madalyaları bulunduğunu kaydeden Arslan, hedeflerinin bu madalya sayısını arttırmak olduğunu söyledi.

Arslan, 58 kilo sporcuları Elif Jale Yeşilırmak'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle şampiyonaya katılamayacağını ifade etti.

"Avrupa Şampiyonası'nda finali görmek istiyoruz"

En büyük hedeflerinin Finlandiya'da finali görmek ve madalya kazanmak olduğunu vurgulayan Yılmaz Arslan, şöyle devam etti:

"Takım halinde ise ilk 6 içerisinde yer almak istiyoruz. Uzun vadeli hedeflerimiz tabii ki olimpiyatlara yönelik. Şu anda takımımızda yer alan gençlerimiz, bizi Rio'da temsil edecekler. Olimpiyatlardan önce Dünya Şampiyonası'nda da madalya kazanmak istiyoruz. Bu kulvarda elde edeceğimiz başarı, olimpiyatın kapısını bize otomatik olarak açacaktır" ifadelerini kullandı.

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek A Milli Kadın Güreş Takımı kafilesinde, şu sporcular yer alıyor:

Sümeyye Sezer (48 kilo), Burcu Kebiç (53 kilo), Bediha Gün (55 kilo), Hafize Şahin (60 kilo), Buse Tosun (63 kilo), Burcu Örskaya (69 kilo), Yasemin Adar . - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

yılmaz arslan finlandiya istanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title