Haberler

Avis Türkiye Tırmanma Şampiyonası Aydın'da başladı

Güncelleme:

TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Avis Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın dördürdüğü ayağı Aydın'ın Buharkent ilçesinde başaldı. Yarışa 45 araç katılıyor ve katılımcı sayısının artması sevinç kaynağı olarak değerlendiriliyor.

TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Avis Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın dördürdüğü ayağı Aydın'ın Buharkent ilçesinde başaldı. Yarışın sembolik startı Buharkent İlçe Meydanı'nda düzenlenen törenle verildi. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "5 kategoride toplam 45 araç yarışacak. Bu yarışlarda bu katılım bir rekordur. Tabi ki bu da bizim için bir sevinç kaynağıdır. Her geçen yıl katılımcı sayısının artması bizleri sevindiriyor" dedi.

Yarış, Kayaburnu-Ericek yol ayrımından başlayacak ve Muratdağı GES Santrali'nde sona erecek. Ödül töreni ise Buharkent Belediyesi önünde gerçekleştirilecek.

- Aydın
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Buharkent Türkiye Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title