Haberler

Atıcılıkta Diyarbakır Damgası

Güncelleme:

Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye şampiyonası ve milli takım seçme müsabakasında Diyarbakırlılar damga vurdu.

Mersin Erdemli' de 10 - 15 Mayıs 2014 tarihler arasında yapılan Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçme müsabakasında Diyarbakırlı sporcular büyük başarılar sağladılar.

TAKIM HALİNDE İKİNCİLİK KUPASI

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atıcılık Milli Takım Antrenörler Kadri ve Abdurrahman Akgün kardeşlerin çalıştırdıkları sporcular başarılarına bir yenisini daha eklediler. Büyük Erkekler Havalı Tüfek Kategorisinde Ömer Akgün 618,0 puan ile ikinci olarak Milli Takıma seçilme barajını geçerek yurt dışında yapılacak şampiyonada milli takım formasıyla ülkeyi temsil edecek, Büyük Erkekler Ateşli Tüfek Takım Sıralamasında ise Ömer Akgün, Mehmet Akgün ve Cihan Binbir ile takım halinde ikincilik kupasını kazandılar.

ELİF YAŞAR TÜRKİYE REKORU KIRDI

Genç Bayanlar Ateşli Tüfek dalında Elif Yaşar 50 metre yat atışında 601,3 puan toplayarak yeni Türkiye rekorunu kırarak birinci olma başarısını gösterdi. 50 Metre yat atışında Edanur Tarhan 593,0 puan toplayarak üçüncü oldu. Genç Bayanlar Ateşli Tüfek Takım sıralamasında Elif Yaşar, Edanur Tarhan ile İremnur Erdoğan ile takım halinde ikincilik kupasını kazandılar. Genç Erkekler Ateşli Tüfek kategorisinde Mehmet Gezer 50 metre 3*40 atışında birinci olma başarısını gösterdi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Ömer Akgün Diyarbakır Türkiye Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title