Haberler

Aslan kostümüyle canlı yayına çıkan Rasim Ozan Kütahyalı stüdyoyu kırdı geçirdi

Güncelleme:

Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı gecede ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına aslan kostümüyle çıktı. Stüdyodaki diğer yorumcular, Kütahyalı'nın o halini görünce gülmekten kırıldı.

Fenerbahçe'yi 3-0'la geçen Galatasaray, şampiyonluk kupasına kavuştu. Galatasaraylı olmasıyla bilinen ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayındaki kostümü ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

STÜDYO KAHKAHALARA BOĞULDU

Ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayına aslan kostümüyle çıktı. Sarı-kırmızı renklere gönül veren Kütahyalı'nın o halini gören Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz, kahkahalara boğuldu.

23. ŞAMPİYONLUK

Galatasaray, Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu kutladı. Sarı-kırmızılılar, geçen hafta oynanan MKE Ankaragücü maçını kazanarak şampiyonluğunu ilan ederken, Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği derbi sonrası ise şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

YİĞİT TÜRKALP:

soytarı işte......

45
2
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

En çokta kuyruğu yakışmış:))

24
3
yanıtYanıtla
erman genç :

Bu adam Çocukların doğum gününe eğlencelik Palyaço olarak gitmesi gerekirken, TV'de spor yorumcusu olarak yıllardır bağırıp duruyor düşünün Ülkedeki Spor yorumculuğu kimlerde

23
0
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Eskiden tiyatroda seyrederdik soytarıları artık her yerde çıkıyorlar karşımıza.

16
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title