Haberler

Aslan'da Hedef Galibiyet

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4'üncü maçında deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak.
GALATASARAY AVRUPA KUPASINDA 251'INCI SINAVINA ÇIKIYOR
Galatasaray, bu akşam Kopenhag'da Avrupa kupalarındaki...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4'üncü maçında deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak.

GALATASARAY AVRUPA KUPASINDA 251'INCI SINAVINA ÇIKIYOR

Galatasaray, bu akşam Kopenhag'da Avrupa kupalarındaki 251. sınavını verecek. 250 maçta 96 galibiyet, 65 beraberlik ve 89 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, Danimarka temsilcisi önünde 97. galibiyetini kazanmak istiyor. Galatasaray, Avrupa'da rakip takımların kalesini 354 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 360 gol gördü.

MANCİNİ, GALATASARAY'IN BAŞINDA AVRUPA'DA 3. SINAVINA ÇIKACAK

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Lig'inde sarı-kırmızılı taKımın başında ilk çıktığı Juventus deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönerken, kendi evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ise 3-1 mağlup etti.

MUSLERA YERİNE ERAY İŞCAN KALEYİ KORUYACAK

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, Kopenhag maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'da, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi evinde oynadığı Torku Konyaspor maçında sakatlanan Muslera ile aynı maçta sağ üst arka adalesinde zorlanma olan Sneijder, Kopenhag maçının kadrosunda yer almıyor. Muslera'nın sakatlanmasından sonra kaleyi Eray İşcan koruyacak. Genç kalecinin Kopenhag kaşısında, Galatasaray kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçı olacak.

Galatasaray'da ayrıca Gökhan Zan ve Hakan Balta'nın sakatlıkları bulunurken, ameliyat olan Hamit Altıntop'un da tedavisi sürüyor.

Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan

Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Simon Long yapacak.

Mancini yönetimindeki Galatasaray Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Ceyhun, Selçuk, Bruma, Burak ve Drogba ilk 11 ile sahaya çıkması beklenirken, Stale Solbakken yönetimindeki Kopenhag ise Wiland, Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson, Gislason, Claudemir, Thomas Delaney, Jörgensen, Vetokele ve Braaten ilk 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Kopenhag ile Galatasaray arasında Parken Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesi saat 21.45'te başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Danimarka Kopenhag Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title