Haberler

    Arsenal Zirve Koltuğunu Koruyor: 2-0

    Güncelleme:

    Premier Lig'in 22. haftasında sahasında Fulham'ı konuk eden Arsenal, üç puanı İspanyol yıldızı Santi Cazorla'nın iki golüyle aldı.

    Premier Lig'in lideri Arsenal, koltuğunu yine kimselere kaptırmadı.

    Emirates'te oynanan maçta Topçular, ilk yarıda adeta sahada yokları oynadılar. Fulham'ın top çevirmesi ve ataklarıyla geçen ilk yarıda maçın yıldızı kaleci Szczesny oldu. Üst üste yaptığı kurtarışlarla Arsenal'i oyunda tutan Polonyalı kaleci 36. dakikada da Sidwell'sert şutunu kornere çelmeyi başardı. İlk yarı 0-0 bitti.

    ARSENAL İKİNCİ YARI AÇILDI

    56. dakikada ise inanılmaz bir karambol yaşandı. Mesut'un pasıyla başlayan atakta önce Wilshere, ardından Giroud ve Cazorla'nın şutlarını savunma, kaleci ve direkler karşıladı.

    Bu karambolün devamında top sol kanatta Giroud'a geldi, Fransız golcü topu tekrar ceza sahası içine pasladı ve Cazorla bekletmeden topa kayarak vurdu ve Arsenal'İ 57. dakikada 1-0 öne geçirdi!

    Bu golün ardından baskısını devam ettiren ev sahibi, Cazorla ile bir kez daha güldü. Tecrübeli orta saha ceza sahasının dışından sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaptı ve takımını 62. dakikada 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

    73. dakikada ise Podolski'nin sol çaprazdan sert şutunda Stekelenburg topu zorlukla çeldi ve top direkten oyun alanına döndü!

    85. dakikada Mesut Özil, yerini Ağustos'ta sakatlanmasından bu yana Emirates'te forma giyme şansı bulamayan Alex Oxlade-Chamberlain'e bıraktı.

    Karşılaşmanın geri kalanında da skor değişmeyince Arsenal puanını 51'e çıkararak liderliğini korudu ve rahat bir galibiyet elde etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Santi Cazorla Fulham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title