Haberler

Arsenal, Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü'yü 35 Milyon Pounda Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Premier Ligde bu sezon da şampiyonluğun çok uzağında kalan ve menajer Arsene Wenger'in de görevi bırakmasıyla arayış içine giren Arsenal'den 35 milyon poundluk Çağlar Söyüncü atağı geldi.

Arsenal yeni menajeriyle hala anlaşmamış olmasına rağmen transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Topçular'ın hedefinde ise ocak ayından bu yana görüşmelerin sürdüğü Çağlar Söyüncü var.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KABUL EDECEK

The Telegraph'ta yer alan habere göre; Çağlar Söyüncü için Freiburg'a 35 milyon pound (206 milyon TL) ödeme yapılması planlanıyor. Haberde verilen bilgilere göre ise görüşmelerin yapıldığı yeni tyeknik adamların konuyla ilgili fikri sorulmadı bile!

Çünkü Arsenal kulübü, transfer politikasını menajerlerine adeta dikte ettirmek istiyor ve Mikel Arteta'nın göstereceği bir genç teknik adamla imza atılmasının ardından transferlerin bazılarında sorun çıkması istenmiyor.

ARSENE WENGER'İN BEĞENİSİNİ KAZANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere, Londra ekibi devre arasında Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan ve Konstantinos Mavropanos'u transfer etmiş, 20 yaşındaki Yunan stoper Mavropanos'u, Arsene Wenger tanımamasına rağmen, transferden sorumlu Sven Mislintat'ın ısrarlarıyla oyuncu kadroya katılmıştı. Genç stoper daha sonra Wenger'in de beğenisini kazanmıştı.

Çağlar Söyüncü'nün de kulüpte bu anlamda değerlendirilen bir oyuncu olması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

The Telegraph Arsene Wenger Freiburg Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

kral ALEX:

LAA arsenal boyle toplucular aldıgın için bır yerlere gelemıyorsunnn bellerın shaga bu tarz oyuncular oldugu için bı yerlere gelemıyorsun

6
0
yanıtYanıtla
CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK UCUZA TÜKETMEK İSTİYORUZ

2
1
yanıtYanıtla
realist:

eger gercekse altınordu 8, 75 milyon daha alacak. İlk satıldıgı zaman 3. 3 milyon almıstı

0
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

bu kım laa cağlar hep boyle sısırın. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title