Haberler

    Arda Turan Martino'nun Listesinde

    Güncelleme:

    Brezilya medyasına göre Barcelona teknik patronu Gerardo Martino'nun 8 kişilik transfer listesinde Arda Turan ve İlkay Gündoğan da yer alıyor.

    Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino'nun yaz transfer dönemi için transfer hedeflerini belirlediği iddia edildi.

    ESPN Brezilya'da yer alan haberde Martino'nun eski başkan Sandro Rosell'e sunduğu sekiz kişilik transfer raporunda dört savunma, iki orta saha ve iki de forvet oyuncusunun bulunduğu belirtildi.

    Habere göre Martino'nun hedefindeki savunma oyuncuları Borussia Dortmund'dan Neven Subotic, Estudiantes'den Santiago Vergini, Botafogo'dan Doria ve Atletico Madrid'den Filipe Luis yer alıyor. Orta saha oyuncuları ise Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan ve Atletico Madrid'in milli yıldızı Arda Turan.

    Martino'nun forvet hattı için düşündüğü isimler ise Manchester City'nin Arjatinli yıldızı Sergio Agüero ve Lazio forması giyen veteran golcü Miroslav Klose.

    Arjantinli teknik adamın transfer listesinde bir kalecinin yer almamasının sebebi olarak ise, Borussia Mönchengladbach'ın genç file bekçisi Marc Andre Ter Stegen ile prensip anlaşmasına varılmış olması gösterildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gerardo Martino Arda Turan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title