Haberler

Arda Turan'ın öğrencisi olacak! Caner Erkin'in yeni takımına imzayı atması an meselesi

Güncelleme:

Play-off yarı finalinde Bodrumspor'a elenerek Süper Lig umutlarını gelecek sezona bırakan Eyüpspor, Caner Erkin ile görüşüyor. Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı İstanbul ekibi, deneyimli sol beki sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte kadrosuna katmanın hazırlığını yapıyor.

Teknik Direktör Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 1. Lig play-off yarı finalinde Bodrumspor'a elendi. Süper Lig hayallerini gelecek sezona erteleyen İstanbul ekibi, transfer çalışmaları kapsamında Caner Erkin ile görüşüyor.

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Ajansspor'da yer alan habere göre, Devre arasında Fatih Karagümrük'ten ayrılarak Başakşehir'e transfer olan Caner Erkin'in yeni adresi Eyüpspor olabilir. Sezonun bitmesiyle Başakşehir ile sözleşmesi sona erecek olan deneyimli sol bek, Eyüpspor ile ilk görüşmeyi yaptı.

BU SEZON 8 ASİST YAPTI

34 yaşındaki futbolcu bu sezon Karagümrük ve Başakşehir'de toplam, 21 maçta süre aldı. Caner Erkin bu karşılaşmalarda 8 asiste imza attı.

Arda Turan'ın öğrencisi olacak! Caner Erkin'in yeni takımına imzayı atması an meselesi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Arda Turan İstanbul Eyüpspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title