Haberler

Arda Turan'ın Kulübe 1 Dakikalık Maliyeti 50 Bin TL Oldu

Güncelleme:

İspanyol basını, 41 milyon euroya transfer edilen Arda Turan'ı topa tuttu: Barcelona'ya 1 dakikalık maliyeti 50 bin TL oldu.

Kağıt üzerinde Barcelona'nın futbolcusu olan ancak yeşil sahaların uzağında kalan Arda Turan ile ilgili İspanyol basınında çıkan haberlere bir yenisi eklendi.

Marca'nın internet sitesinde 'Tam bir fiyasko' başlığıyla verilen haberde, futbolcunun aldığı paralarla performans karşılaştırması yapılarak bir değerlendirme ortaya konuldu.

"DAKİKASI 50 BİN TL"

'Türk futbolcu, 41 milyon euroluk ücretin karşılığını vermiyor' üst başlığına yer verilen yazıda Arda Turan'ın kulübe maliyetinin dakikası 11,258 euro (50 bin TL) olduğu hesabı yapılarak şu ifadelere yer verildi:

"BARCELONA İÇİN KÖTÜ İŞ"

"Arda Turan'ı transfer etmek Barcelona için kötü bir iş oldu. Takımda dişe dokunur bir şey yapmadı. Teknik direktör yazın takımdan ayrılması için uğraş verdi ama Arda bunu kolaylaştırmadı. Şimdi bunun sonuçlarını ödüyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arda Turan Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

cimbomlu:

türkiyeye gelen yabancı futbolcudan o kadar zarar ettiki birazda onlar tadına baksın. arda oynatılsa hakkını verirde oynatılmıyor

1
1
yanıtYanıtla
yusuf:

Arda oraya zorla gitmedi, o kadar para verdiler ki transferi gerçekleşti. . . Arda sen gel Galatasaray''a tavan yapalım biz

0
1
yanıtYanıtla
FUTBOL SEVER:

Arda yaratıcılık özelliklerini Atletico''da kaybetti, Ardayı düz bir oyuncu haline getirdiler, Arda ise çok büyük hatalar yaptı tüm ülkenin sevdiği bir isim olmaktan çıkıp, gittiği yeri karıştıran kişi oldu, Bir Galatasaraylı olarak Ardadan Futbolundan önce düşünce ve davranış yapısını değiştirmesini, Bu ülke Futboluna Hizmet etmesini bekliyorum, Fakat Ardanın bu davranış yapısıyla kesinlikle Galatasataray''da veya Milli takımda olmasını kesinlik istemem, Kaliteli İşler Kaliteli insanlarla yapılı

1
0
yanıtYanıtla
kılıç:

Adam haklı bende bu kadar para alsam oynamam yatarım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title