Haberler

Arda Turan Golf Eğitimi Aldı

Güncelleme:

Barcelona'da forma giyen milli gururumuz Arda Turan, Antalya'da A Milli Takım'la birlikte kamp yaptığı otelde golf eğitimi aldı.

Antalya'da A Milli Takım'la birlikte kamp yapan Arda Turan, konaklanan otelde golf eğitimi aldı. Turan, otelin sahibi Fikret Öztürk ile birlikte bir süre golf oynadı.

GOLF EĞİTİMİ ALDI

İsveç ile bugün Antalya Arena'da hazırlık maçında karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda Arda Turan, kamp yapılan Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de, golf eğitimi aldı.


"GOLFÜ ÇOK SEVİYORUM"

Özel eğitmen eşliğinde golfle ilgili bilgi alan Arda Turan, otelin sahibi Fikret Öztürk ile birlikte bir süre golf oynadı. Arda Turan, golfü çok sevdiğini ve bundan sonra zaman buldukça oynamak istediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Öztürk Arda Turan Antalya İsveç Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

onur okudanMobil-ANDROID:

galatasaraydaki ilk yillarinda saçlarinda KEPEKLER vardi bilenler iyi bilir. Şimdi gecmis golf oynamayi seviyorum diyor. dinden kurandan bahseden adamlar bunlar . burjuva bunlar . PARA HERKEZI DEGISTIRIR

2
3
yanıtYanıtla
Emre:

saçdaki kepekle ne alaka. Cahilsin işte cahil

yanıt1
yanıt0
nureddin:

baban da iyi golf oynardı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title