Haberler

Arda Turan'a vergi kaçırma suçundan 1 yıl hapis cezası

Güncelleme:

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 2015 ve 2016'da Atletico Madrid ile Barcelona'da oynadığı süreçte İspanya'da vergi kaçırdığına dair iki farklı suçtan 1 yıl hapis cezası aldı. Turan, hapis cezasının iki yıldan az olması sebebiyle sadece para cezası ödeyecek.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, futbolculuk döneminde Atletico Madrid ile Barcelona'da oynadığı 2015 ve 2016 yıllarında İspanya maliyesinden vergi kaçırdığına dair iki farklı suçtan 1 yıl hapis cezası aldı.

CEZAEVİNE GİRMEYECEK

Barselona Adalet Sarayı 13. Nolu Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, 2015 ve 2016 yıllarında İspanya Maliyesinden vergi kaçırmakla suçlanan Arda Turan, her bir suç için 6'şar aydan toplamda 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Suçunu kabul eden Arda Turan'ın cezasının, savcılığın talebi ve gerek Devlet Avukatlığı kurumu gerekse savunma avukatlarının kabul etmesiyle iki yıl boyunca herhangi bir suç işlememesi şartıyla ertelendiği, Turan'ın cezaevine girmeyeceği öğrenildi.

Arda Turan'a vergi kaçırma suçundan 1 yıl hapis cezası

KALAN 617 BİN AVROLUK BORCUNU 6 TAKSİTLE ÖDEYECEK

Dava sürecinde Maliye'ye olan 2015'ten 303 bin 162 avro ve 2016'dan 330 bin avro olan ceza tutarlarını ödediğini belirten Turan'ın, kalan 617 bin 773 avroluk borcunu ise 6 taksitle ödemesine karar verildi.

Ayrıca Başsavcılığın, bu süre içinde herhangi bir suç işlememesi şartıyla cezanın iki yıl süreyle ertelenmesi yönündeki teklifin de Başsavcılık ve Turan'ın avukatlarının desteklediği belirtildi.

Savcılığın hazırladığı belgede Arda Turan'ın, "İspanya'da kişisel gelir vergisi mükellefi statüsüne sahip olmasına ve 2015 yılında önemli gelir elde etmesine rağmen kişisel gelirini göstermediği ve İspanya'da vergi ödeme yükümlülüğünden kaçtığı" açıklandı.

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Barcelona Eyüpspor İspanya Madrid Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Yusuf Kartal :

Yaaa Arda efendi, Her yer Türkiye değil. Adamı böyle öttürürler. Kimbilir bunun kaç mislini Türkiyede yaptın, dua et Zenginlerin vergileri araştırılmıyor Türkiyede!

245
6
yanıtYanıtla
burak sencanli:

Bide diyor olana şükrettim hep diye ulan vergi bile kaçırmışsın bu nasıl şükür :)

152
1
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Türkiye'de neredeyse futbolcular kazancına göre vergi ödemiyor

151
2
yanıtYanıtla
Mustafa Akgül:

Türkiye’de vergiyi memur ve işçi ödüyor

yanıt206
yanıt3
BirVarmışBirYokmuş:

Türkiye de kanunlar hayran olduğunuz Avrupadan kopyala yapıştır da ondan

yanıt1
yanıt14
Murat Çetin:

Orası İspanya

119
2
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Şafa geldimi din iman allah kitap ağzından düşmez

80
2
yanıtYanıtla
ozkan gur:

"Bi insanların kaderini çabasına bağlı kıldık " şeklinde ayeti kerime paylaşmıştı. İyi çabalamış valla. Bi yandan seçil erzan Bi yandan vergi kaçırma

81
1
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Sade vatandaş yapsa 20 sene yer

69
3
yanıtYanıtla
Umut Atalay:

Dün ispanyaya niye gittiği belli oldu. mahkemeye gitmiş.

64
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title