Haberler

Antalyaspor, Trabzonspor'dan 3 Puan Hedefliyor

Geçen Hafta Sivasspor Deplasmanından 1-1'lik Beraberlikle Dönen Medical Park Antalyaspor'da Önümüzdeki Hafta Sonunda Oynanacak Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Sivasspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Medical Park Antalyaspor'da önümüzdeki hafta sonunda oynanacak Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile Trabzonsporlu eski futbolcu Mehmet Yılmaz, Sivasspor maçını değerlendirdi ve Trabzon maçı ile ilgili görüşlerini açıkladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Sivas'taki hava ve saha koşullarının futbol oynamaya müsait olmadığını ve ortaya çıkan tabloya bakıldığında maçın başından sonuna kadar oyuna hükmeden, pozisyon üreten, golü bulan takımın kendileri olduğunu söyledi. Özdilek, "Antalyaspor'un hedefi 3 puandı. Maçtan önce koşullara bakıldığında 1 puan sağlıklı gibi görünüyordu ki, Süper Lig'de alınan her puan çok değerli. Ama oyunun akışında ve devamında 3 puanı hak ettiğimize inanıyorum" dedi.

Hakemlerle ilgili olarak 2,5 yıldır hep olumlu konuştuğunun altını çizen Mehmet Özdilek, "Maçtan sonra özellikle Uğur'un pozisyonu hakkında çok net bir tavır ortaya koyduk. Pozisyonu seyredenler de aynı kararda birleşti. Oyunun gidişatını engelleyebilirdi ama söylenecek de çok fazla birşey yok. Artık önümüze bakacağız" diye konuştu.

Bir soru üzerine, karşılaşmanın ikinci yarısında, kendi yarı alanlarındaki karların temizlendiğini, rakibin ise temizlenmediğini gördüklerinde bunu dördüncü hakemle paylaştığını da hatırlatan Mehmet Özdilek, "Yapılan çok etik değildi. Normal şartlarda bir mücadele olmuyor. Biz de bu düşüncemizi dördüncü hakeme aktardık, o da gerekeni yapmaya çalıştı" dedi.

Hakemlere sığınan, hakemleri medyanın önüne atan bir kurum olmadıklarının altını çizen Özdilek, "Ben hakemlere çok inanır ve güvenirim. Hepsi de çok sevdiğim insanlar ki, Yunus Yıldırım da bu ülkenin önemli hakemlerinden biri. Dediğim gibi hata olacak, hatalar var ama tabii ilk yarıdaki 17 maça bakıldığında ben birçok pozisyon gösterebilirim. Bunları hep geçtik. Futbolun içerisinde olabilir dedik ama bu Sivas maçındaki son adam pozisyonu ciddi bir hata diye düşünüyorum. Görmeli, yani orada artık orta hakem görmüyorsa yan hakem görmeli. Tabii beklentimiz olmayınca da canımız acıyor. Oradan 3 puan alıp gelmek bizi çok farklı bir periyoda taşıyacaktı" diye konuştu.

'BU MAÇI ALACAK GÜCÜMÜZ VAR'

Önlerinde çok zorlu bir Trabzonspor deplasmanı olduğunu da ifade eden Mehmet Özdilek, şöyle dedi:

"Arka arkaya 2 deplasmana çıkacağız. Trabzon bu ligin lideri. Son hafta kaybetmesi çok önemli değil. Onların oynadığı oyuna göre düşüşteler demenin bir mantığı yok. Her maç çok farklı bir atmosferde oynanıyor. 3 haftadır rakiplerimiz hep kazanmak zorunda olan rakipler. Bu hafta da öyle. Bu tür rakiplere karşı oynuyoruz. Ama bizim de her maçı kazanmak için sahaya çıkan bir yapımız var. Dolayısıyla hafta sonu Trabzonspor'a karşı zorlu bir mücadele oynayacağız. Amacımız oradan puan ve puanlar almak. Bunu alabilecek gücümüz de var. Açıkçası biz bu maçın keyfini çıkarmak istiyoruz. Yani biz içeride ve dışarıda iyi oynamaya çalışan, pozitif oynamaya çalışan, futbolun gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan bir takım görüntümüz var. Bunu da Trabzon'da devam ettirmek istiyoruz. Rakibin konumu, psikolojisi, sıralaması bizim için çok önemli değil."

MEHMET YILMAZ KONUŞTU

Trabzonspor'dan transfer edilen Mehmet Yılmaz ise zorlu Trabzonspor maçı öncesinde duygularını anlattı. Ligin her geçen hafta daha da zorlaştığına dikkat çeken Yılmaz, "İkinci yarı lig daha da kızışıyor. Bu hafta zorlu bir rakiple oynayacağız. Kalite ve kadro olarak çok iyi bir ekip. Onların da dezavantajları var. Uzun yıllar formasını giydiğim, terlettiğim, severek izlediğim bir ekip. Zor olacak ama profesyonel futbolcuyuz, kazanmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Trabzonspor'un psikolojik durumunu tahmin edebiliyoruz. İkinci yarıya kayıplarla başladılar. Liderliğin gitmememesini isteyecekler. Bizde o açıklarını iyi değerlendirmeye çalışacağız" diye konuştu.

UĞUR İNCEMAN KADRODA YOK

Kırmızı beyazlı futbolcular düz koşu ile yaptıkları çalışmayı egzersiz çalışma ile sürdürdü. Bu hafta sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak olan Uğur İnceman, aşil tendonunda sorun olduğu için idmana çıkmadı. Fahri Akyol ile birlikte gribal enfeksiyon geçiren Necati Ateş de günü dinlenerek geçirdi. İdmanda Deniz Barış'ı çocukları Joseffin ile Tolga da yalnız bırakmadı. İki kardeş zaman zaman düz koşu yapan babalarıyla birlikte koştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title