Haberler

Antalyaspor Başkanı Gencer, Tribün Liderleriyle Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antalyaspor tesisleri dışı Gültekin Gencer'in konuşması Grup 1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız'ın konuşması 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli'nin konuşması Gencer ve tribün liderleri birlikte görüntüleri - Gültekin Gencer: "Kulüpler taraftarıyla, şehrin koyduğu katkılarla büyür.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antalyaspor tesisleri dışı

Gültekin Gencer'in konuşması

Grup 1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız'ın konuşması

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli'nin konuşması

Gencer ve tribün liderleri birlikte görüntüleri - Gültekin Gencer :

"Kulüpler taraftarıyla, şehrin koyduğu katkılarla büyür. Binli sayılardan 41 bin Passolig sayısına ulaşabiliyorsak Antalya futbol şehri olmaya başlamıştır. Bu durumdan rahatsız olan kesimler bu olayları kavga ortamına sürüklemeye çalışıyor. Kimse bunlara aldanmasın"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, tribün liderleriyle toplantı yaptı.

Başkan Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde, 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli ve Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız ile görüştü.

Gencer, görüşmenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor maçının ardından sosyal medyada iki tribün grubu arasında çatışma ve gerginlik olduğunu belirtti. İstanbul'da Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katıldıktan sonra döndüğü Antalya'da ilk işinin iki tribün liderini kulübe davet etmek olduğunu anlatan Gencer, problemleri konuşarak çözdüklerini ifade etti.

Antalyaspor'un bir dönüşüm yaşadığını ve dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini anlatan Gencer, "Kulüpler taraftarlarıyla, şehrin koyduğu katkılarla büyür. Binli sayılardan 41 bin Passolig sayısına ulaşabiliyorsak Antalya futbol şehri olmaya başlamıştır. Bu durumdan rahatsız olan kesimler bu olayları kavga ortamına sürüklemeye çalışıyor. Kimse bunlara aldanmasın" dedi.

Tribünlerdeki grupların ve taraftarların çoğalmasının kulübün de büyüdüğü anlamına geldiğini kaydeden başkan Gencer, şöyle konuştu:

"İki grubun arasında ne kadar çok rekabet olursa o kadar Antalyaspor seyircisinin arttığını görmüş olacağız. İki grup büyürken hiç kimseyi kırmaması gerekiyor. Tribün liderleri bu konuda çok hassaslar, alttaki üyelerinin de hassas olması lazım. Sevdamız kırmızı-beyaz renklere ve armaya. Arma için birbirimize saygıda kusur etmememiz gerekiyor. Tribünde her türlü tatlı rekabet olur. Taraftarlarımız bütünleşirse, şehrimiz bütünleşirse daha büyük hedeflere ulaşabiliriz."

Gencer, yaptıkları toplantının ardından iki grup arasında bir sorun kalmadığını sözlerine ekledi.

"Sorun, sosyal medyadaki yazışmalardan kaynaklanıyor"

Grup 1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız ise sosyal medyada yaşı küçük bazı kişilerin yaptığı hata ve yazışmalardan kaynaklanan problemler olduğunu ifade etti.

Bunların her kulüpte yaşanabileceğine dikkati çeken Yıldız, "Önümüzde ciddi karşılaşmalar var. Milli maçla ilgili 07 Gençlik ile hazırlıklarımız var. Gündemimiz iki grubun tartışması değil, bu karşılaşmalara yapılan hazırlıklar olmalı. Kendi derneğimdeki arkadaşlara sosyal medyadaki paylaşımlarına dikkat etmeleri gerektiğini tekrar hatırlatıyorum" dedi.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli de Sivas dönüşü iki grubun alt tabanındaki arkadaşların sosyal medyada yaşadığı sıkıntıları zor ve stresli deplasmanlar ile yorucu yolculuklara bağladığını söyledi.

İnsanların ister istemez gerildiğini anlatan Güneyli, "Biraz daha sağduyulu olmamız lazım. İki grubun da tek hedefi Antalyaspor arması. Bu tür sıkıntıların son bulması lazım" şeklinde görüşlerini aktardı.

Antalya'da futbola olan ilginin artmasıyla zaman zaman bu tür sorunların yaşandığını anlatan Güneyli, hedeflerinin Antalyaspor'a daha fazla fayda sağlamak için gruplarındaki taraftar sayısını artırmak olduğunu belirtti.

Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın ardından Grup 1966 üyesi bir grup Antalyaspor kafilesi ve basın mensuplarını taşıyan özel uçakla Antalya'ya dönerken, 07 Gençlik üyelerinin otobüsle dönmesi üzerine sosyal medyada iki grup üyeleri arasında gerginlik yaşanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Gültekin Gencer Yılmaz Yıldız Antalyaspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title