Haberler

Antalyaspor, Baros ve Semih'le Görüşecek

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yarın İstanbul'da Milan Baros ve Semih Şentürk ile transfer görüşmesi yapacaklarını açıkladı.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yarın İstanbul'da Milan Baros ve Semih Şentürk ile transfer görüşmesi yapacaklarını açıkladı.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, takımın 8 gündür Isparta Davraz'da kamp yaptığını söyledi. 13 günlük kamp çalışmasını teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirildiğini belirterek Gencer, "Hazırlık çalışmaları çok güzel geçiyor. Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sorununu atlatması açısından ilk etap kamp çalışmasına önem veriyoruz. Günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyoruz" dedi.

Isparta kampında Azerbaycan takımı ile cumartesi günü hazırlık maçı yapacaklarını vurgulayan Gencer, ardından 2 haftalık Slovenya kampının başlayacağını belirtti. Gencer, Slovenya'nın ardından fikstürün durumuna göre bir üçüncü kamp daha yapabileceklerine değindi.

Başkan Gencer, Malaga'da forma giyen savunma oyuncusu Arjantinli Martin Demichelis'in transferinin gündemlerinde olmadığını vurguladı.

MİLAN BAROS VE SEMİH GÖRÜŞMESİ BAŞLIYOR

İstanbul'da Perşembe günü FIFA Başkanı Sepp Blatter ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'inde katılacağı FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası kapanış yemeğine kulüp olarak katılacaklarını belirten Başkan Gencer, "Daha sonra transfer gündemimizde olan Fenerbahçeli Semih Şentürk ve Banik Ostrava takımında forma giyen Çek futbolcu Milan Baros ile görüşmelere başlayacağız. Milan Baros, yarın İstanbul'a geliyor. Baros'la görüşmenin olumlu geçeceğini düşünüyoruz. Öğleden sonra ise Semih Şentürk'ün menajerleri ile görüşeceğiz. Bu iki futbolcunun transferi olumlu yada olumsuz yarın sonuçlanacak" dedi.

Kırmızı-beyazlıların Davraz'daki kampı kadrosunda şu isimler yer alıyor: Hakan Arıkan, Ahmet Özden (Altyapı),Koray Arslan, Nikola Zizic, Deniz Barış, Musa Nizam, Emre Güngör, Mehmet Sedef, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Zeki Yıldırım,Hüseyin Atalay (Denizlispor), Emre Akbaba (Kahramanmaraş Belediyespor), Uğur İnceman, Petr Janda, Murat Duruer, İsmail Aissati, Promise Isaac, Emrah Başsan. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Semih Şentürk Milan Baros Slovenya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title