Haberler

Anne Yüreği 1500 Metre'ye Dayanamadı

Olimpiyatlar'da 1500 metre'de Türkiye'yi temsil eden Gamze Bulut'un evinde büyük heyecan yaşandı.

Olimpiyatlar'da 1500 metre'de Türkiye'yi temsil eden Gamze Bulut'un evinde büyük heyecan yaşandı. Anne Fatma Bulut heyecanlandığı için yarışmayı izleyemedi.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Şube Müdürü Mithat Mutu ve Basın Müdürü Kaya Bilge, Londra Olimpiyatlarında yarı final için 1500 metre'de koşan Gamze Bulut'un Emek Mahallesi'nde bulunan evine giderek anne ve babasına destek verdi.

Yarışmanın başlamasına dakikalar kala anne Fatma ve Baba Hasan Bulut'u büyük bir heyecan sardı. Yarışmanın başlaması ile birlikte anne Fatma Bulut odadan çıkarak yarışmayı izleyemedi. Evde bulunan Gamze Bulut'un amcaları, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy yarışmayı heyecan ile ayakta izlediler. Yarışmayı ikinci bitiren Gamze Bulut'un evinde büyük bir mutluluk yaşandı. Baba Bulut ile İl Müdürü Aksoy birbirlerine sarılarak Finale kalan Bulut2un mutluluğunu yaşadılar.

Yarışmadan sonra konuşan baba Hasan Bulut, kızının kendisine doğum günü hediyesi olarak altın madalya getireceğini söyledi.

Baba Bulut, "Tüm Türkiye'nin ve Eskişehirlilerin duasını alarak kızım adını finallere yazdırdı. Kızım küçüklüğünden beri yarışmayı çok seviyordu. Biz de onu istediği spor'u yapmasına izin verdik. Buradan ailelere sesleniyorum. Çocuklarına destek versinler. İstediği spor'u yapmalarına izin versinler. Kızım Cuma akşamı finalde koşacak. Madalya alacağına inanıyorum. Bana sözü var. Doğum günü hediyesi olarak madalya getirecek. Kızım Cuma günü final için koşacak. Herkesin annesi ve babası orada. Biz gidemedik. Buradan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a seslenmek istiyorum. Bizi de Londra'ya göndersinler. Final yarışında kızımızın yanında olalım. Madalya alması için kızımıza destek verelim. Herkesin anne ve babası orada. Sayın Başbakanım, Sayın Spor Bakanım. Sesimize kulak verin ve ne olur bizi de gönderin Londra'ya."

Yarışmayı izlemek için televizyon'un başına geçen anne Fatma Bulut ise yarışma başlayınca heyecanlanarak diğer odaya geçti. Yarışmada kızının ilk ikiye girdiğini öğrenen anne Bulut gözyaşlarını tutamadı. Gözü yaşlı anne, "Kızımı 4 aydan bu yana göremiyorum. Yarışmalarını çok heyecanlandığım için izleyemiyorum. Cuma günü finallerde madalya alacağına inanıyorum. Eşimin dediği gibi Devlet Büyüklerimiz bizi finalle kızımızın yanına göndermelerini istiyoruz" dedi.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ise bu heyecanlı günde Bulut ailesi ile birlikte olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Aksoy,"Gamze şuanda Türkiye adına orada bulunuyor. İlimizde yetişmiş bir sporcu. Ailesi ile bu heyecanı izlemek bizlere mutluluk verdi. İnanıyoruz ki Gamze madalya alacaktır. Ailesinin isteğini yerine getirmek için çalışmalara bu saat itibari ile başladık. İnşallah aileyi Londra'ya finallere göndereceğiz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Aksoy Hasan Bulut Türkiye Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title