Haberler

Ankaraspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 34. haftasında Ankarasor, Şanlıurfaspor'a 2-0 mağlup oldu.

PTT 1. Lig'in 34. haftasında Ankarasor, Şanlıurfaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, rakiplerinin haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İlk goldeki defans hatasının ardından yenilen golle takımın oyundan düştüğünü, toparlanamadıklarını ve rakibin iyi kapanarak kontra ataklarla oyunda etkili olduklarını kaydetti. Özköylü takımı tanıyamadığını, ilk golden sonra maçı kaybetmiş havasına girmelerinin en büyük hataları olduğunu ifade etti.

Osman Özköylü, bundan sonraki haftalarda bütün maçları kazanarak ilk iki iddiasını sürdürmek istediklerini belirtti ve çalışmalarını bu yönde yapacaklarını söyledi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Sorumlusu Hüseyin Dağ ise haklı bir galibiyet aldıklarını, ligdeki yerlerini bu galibiyetle sağlama aldıklarını, son 7 maçta 14 puan toplayarak başarılı bir grafik çizdiklerini belirtti. Dağ Ankara seyircisinin olumsuz tezahüratlarına bir anlam veremediğini de sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Özköylü Şanlıurfaspor Hüseyin Dağ Ankaraspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title