Haberler

Ankaraspor-Fethiyespor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 5.hafta maçında Ankaraspor, kendi evinde Fethiyespor'u 2-1 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 5. hafta maçında Ankaraspor, kendi evinde Fethiyespor'u 2-1 mağlup etti. Maçın son dakikasında hakem Alper Ulusoy'un Fethiyesporlu Ufuk Bayraktar'a kırmızı kart göstermesi basın toplantısına da yansıdı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Önemli olanın 3 puan almak olduğunu belirterek, "İyi oynadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Önemli olan 3 puan almaktı onun için bu 3 puan önemliydi. İlk yarı oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarı biraz daha kontrollü oynadık. 2. yarı baskı yapmaya çalışan Fethiyespor golü buldu. Biz biraz daha akıllı olsaydık 3. golü de bulabilirdik" diye konuştu.

Fethiyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz'in hakemin Ankaraspor lehine kararlar verdiği iddialarına da cevap veren Özköylü, "Ben hakemin maça yüzde yüz etki edecek bir hatasını göremedim. Bana göre iki takımın aleyhine de tercih hataları vardı ve bu da futbolda son derece normaldir" dedi.

Ankaraspor'un ilk golünü kaydeden genç futbolcu Galip Güzel ise, ilk yarıda tamamen kontrolleri altında olan maçın ikinci yarısında biraz yorgunluk belirtileri gösterdiklerini dile getirdi.

Genç futbolcu rakip takım futbolcularının, hakemin Ankaraspor lehine hatalar yaptığı iddialarına ise, "Hakemin bariz bir hatasını göremedim. Bence maçı kaybettikleri için öyle düşünüyorlar" diye cevap verdi.

Ankaraspor'un maça sonradan giren futbolcusu Lys Mickalad ise, oynadığı ilk maçta galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

FETHİYESPOR CEPHESİ

Fethiyespor'un teknik patronu Mustafa Ceviz, kaybettikleri için üzgün olduğunu ve maçı daha az hata yapan tarafın kazandığını dile getirdi.

Takımındaki eksiklerden ve bazı futbolcuların takıma geç katıldığını ifade eden Ceviz, maçın hakemi Alper Ulusoy'a da isyan etti.

Ceviz, "Maç çok durdu, hocamız maçı çok kesti. Taktir haklarını hep Ankaraspor'dan yana kullandı. Daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) PTT 1. Lig maçlarına Süper Lig maçları kadar önem vermesi gerekiyor. Çünkü PTT 1. Lig de Süper Lig kadar önemli bir lig" diye konuştu.

Ufuk Bayraktar'ın son dakikada gördüğü kırmızı kart ile ilgili değerlendirmede bulunan Ceviz, "Hakeme gösterdiği kırmızı kartın sebebini sordum. Futbolcumun küfür ettiğini söyledi. Oyuncuma henüz sormadım ama ona da soracağım. Maçta biraz haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum" dedi.

Teknik Direktör'ü Mustafa Ceviz'in ardından maçla ilgili değerlendirmeler yapan Gökhan Dinçer, Geçen hafta galip geldikleri için bu hafta da galip gelmek istediklerini fakat başaramadıklarını dile getirdi.

Hakemin maçta Ankaraspor lehine hatalar yaptığını yine de hakem ile ilgili çok konuşmak istemediğini söyleyen futbolcu takım arkadaşının gördüğü kırmızı kart ile ilgili, "Hakem arkadaşımın küfür ettiğini söyledi arkadaşım ise küfür etmediğini söyledi" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ufuk Bayraktar Alper Ulusoy Fethiyespor Ankaraspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title