Haberler

Ankaragücü-Galatasaray maçı Eryaman Stadyumu'nda oynanacak

Güncelleme:

Galatasaray'ın Süper Lig'de pazar günü Ankarügücü'ne konuk olacağı maç Eryaman Stadı'nda oynanacak.

Süper Lig lideri Galatasaray'ın deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maç zemin tartışmalarına neden olmuştu. Konuyla ilgili TFF'den net açıklama geldi.

MAÇ ERYAMAN'DA

Eryaman Stadı'nın zemininin bozuk olduğu gerekçesiyle nerede oynanacağı belirsiz olan Ankaragücü-Galatasaray maçıyla ilgili karar verildi. TFF, mücadelenin Eryaman'da oynanmasına karar verdi.

TFF'DEN 3 KULÜBE UYARI

Ayrıca TFF tarafından Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor'a stadyum zeminlerinin bakımlarının hızlandırılması aksi halde statlarının müsabaka oynanmasına kapatılacağı bildirildi. Ev sahibi kulüplerin sorumluluğunda olan stadyum zeminleriyle ilgili TFF denetim ve yaptırımlarını arttırarak devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ankaragücü Eryaman Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Çıkar Aslanlar gibi oynariz sorun yok. Aynı kararı umarım Fb ile oynanacak kupa maçında da verirsiniz. Sakatliksiz ve hakemin konusulmayacagi bir mac olur umarım

86
35
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

galatasaray daha kötü sahalarda oynadı sıkıntı değil ama sporcu sağlığı açısından keşke düzgün bir stadda oynasalardı şimdi itiraz edenlerin en başında fenerliler geliyor ama sonraki haftalarda kupa maçı için kendileri de oynayacak inşallah hiç bir sporcu sakatlanmaz

48
21
yanıtYanıtla
Ömer GÜNER:

inşallah bi sakatlık çıkmaz

22
13
yanıtYanıtla
O Z:

Kurnazlığa bak. Şimdi GS maçı oynansın denildi ve Ankaragücü ne ikaz geldi düzelmez ise orada maç oynatılamayacak diye. Birkaç hafta sonra FB ile olan maçı başka sahada oynatacaklar demedi deme. Stadın düzeleceği yok çünkü. Sonrasındaki kopan kavgayı şimdiden görüyorum.

8
4
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

uyarı yapmışlar. fener maçı öncesi kapatmak için bahaneleri hazır. "biz uyarmıştık".

3
0
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Sövmeden yorum yapmaya çalışıcam. ALT lig takımı Ankaragücü'nün, Alt lig kafalı yöneticileri karşınızda Avrupa'nın En Büyük takımlarından birisi var. O maçta Dünya devinin bir futbolcusu sakatlansa sizin tüm takımı satsanız birinin maaşını karşılayamazsınız. Zaten sabıkanızdan dolayı sizi 3.lige neden göndermediler anlamadım. Gece kondu kafalılar.

1
0
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Ayrıca aynı yorumum FENERBAHÇE için de geçerli. Onlar Dünya devlerinden biri. Onların da o sahada oynamaması gerekiyor...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title