Haberler

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Topunuzu Allah'a Havale Ediyorum

Güncelleme:

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner sosyal medyadan, "Ankaragücü üzerinde hesap yapanların, destek olmayıp köstek olanların Allah belasını versin. Topunuzu Allah'a havale ediyorum." paylaşımında bulundu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında Ankaragücü'nü Türk Telekom Stadında konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibini 6-0 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Onyekuru (3), Sinan Gümüş (2) ve Badou Ndiaye kaydetti.

Maç sonunda sosyal medyadan çok sert bir paylaşımda bulunan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, açtı ağzını yumdu gözünü. Yiğiner yaptığı paylaşıma, "Ankaragücü üzerinde hesap yapanların, destek olmayıp köstek olanların Allah belasını versin. Topunuzu Allah'a havale ediyorum." yazdı.

İşte o paylaşım:

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Topunuzu Allah'a Havale Ediyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Yiğiner Sosyal Medya Galatasaray Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (26)

A B:

ETME BULMA DÜNYASI CİNCONLARDAN ZAMANİNDA 8 YERKEN ŞİKE YAPARKEN DÜŞÜNECEKSINİZ

63
31
yanıtYanıtla
Salih:

Ulan memleket o kadar namuslu o kadar karakterli işliyor ki gelmişssiniz burada sanki sadece ankaragücü şike yaptıda herles helalinden hakkıyla şampion oldu. Siz istanbul büyükşehir ile kupa finali maçında şike yapmadınız mı !!! İbrahim akına iskender alına para teklif etmediniz mi ne konuşuyorsun sen burada !!!

yanıt0
yanıt0
kürşat 46:

başkana 6-0 ağır geldi galiba :)

65
11
yanıtYanıtla
GÜNGÖRENLİ:

Başkan noldu ya Beşiktaş''a 1 TL yaptınız bileti o günden bugüne iki yakanız bir aray gelmedi :) Beşiktaş ile uğraşılmayacağını öğrenmişsinizdir umarım :)

42
19
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

6-0 gören masum köylüler...

36
4
yanıtYanıtla
Ozan önder:

Ankaragucü kümeye haaa 6 0 cimbombommmmmm adamı böyle ....

25
15
yanıtYanıtla
1000 ALI NIN:

KÜMEYE ANKGÜCÜ

10
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Güçlüler olarak oylarımızı Mansur beye vereceğiz

2
12
yanıtYanıtla
Demedi deme İbrahim:

Seneye İsmail kartalı alır (alabilirseniz taabii) tekrardan bir 20 yıl daha Süper lige çıkmak için yırtınırsınız

10
1
yanıtYanıtla
bir yabancı:

ismail kartal gibi şerefli,namuslu,işini hakkıyla yapan tam bir profesyonel teknik adamı doğruları söyledi diye kovun ondan sonra çıkıp topu başkalarının üstüne atıp bu işden kurtulmaya çalışın.ayıp günah yazıktır.beceriksizliğinizi başka yerlere bağlamayın.Ankaragüci siz yokkende vardı.Şimdi sizden beklediğimiz hemen istifanızı verip bu işi layıkıyla yapacak başkan ve yönetimin iş başına gelmesi.....

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title