Haberler

Ancelotti'ye tepkisi kriz çıkartan Arda Güler için Florentino Perez son kararı verdi

Güncelleme:

Arda Güler, Almeria maçında oyuna alınmayacağına Ancelotti'ye yeleğini yere atarak tepki göstermiş ve daha sonra başka takıma kiralanacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, genç yıldızın başka bir takıma kiralanmayacağı yönünde karar aldı.

Real Madrid'de sakatlığı geçmesine rağmen süre almakta zorlanan Arda Güler'in başka bir takıma kiralanması gündemdeydi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, milli futbolcu için son kararı verdi.

KİRALANMASINA İZİN ÇIKMADI

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in başka bir takıma kiralanmasına izin vermedi. Perez, futbolcunun tamamen sahaya odaklanıp süre alıp almamasını dert etmemesini istiyor.

MODRIC'İN YERİNE GEÇEBİLİR

Real Madrid, gelecek yıl Luka Modric ile sözleşme uzatmayı düşünmüyor. Arda Güler'in bu fırsatı değerlendirerek yeni sezonda 11'in parçası olmayı deneyeceği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Florentino Perez Real Madrid Arda Güler Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Turkuaz TV:

Arkadaş bir vinicius ile bellingham ile birlikte oynat iyi oynamazsa sat. Yok fiziği zayıf yok hazır değil. Bunlar oynamaması için sebep olsa 18 yaşında 20 milyon euroya Real Madrid'e transfer olmazdı.

96
5
yanıtYanıtla
Nail Şirin:

18inde 20ye aldı. 22sinde 100e satmak için. İhtiyacı olduğu içinmi aldı sanki.Takım zaten lider konumda. Çok güzel yatırım yaptı

yanıt42
yanıt5
Karakutu:

Ne Ardaymış yaa hint dizilerine döndü bir sonraki haber ne olacak diye uyuyamaz hale geldim.

48
14
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

amaçları köreltmek

38
23
yanıtYanıtla
Bülent Tosun:

Erken gitti

21
30
yanıtYanıtla
Aysun Doğan:

Arda bence yanlış tercih yaptı, Atletico Madrid, Barcelona veya Sevilla onun için daha iyi olurdu. Real son durağı olmalıydı. Real Avrupanın 1 numaralı klübü . Tüm kupaların rekortmeni , erken gitti, ama tutunucak.

34
5
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Ne yapsın çocuk Real Madrid isteyecek durun 1 sene daha beklemek istiyorum mu diyecekti. Hiç oynamasa bile seneye gideceği takım yine dünya devleri olur.

18
3
yanıtYanıtla
Necati Nejdet:

Real Madrid'e Arda kim oluyorda kafa tutuyor ben inanmıyorum sabırla herşey istediği gibi olcak ama daha çocuk birde FB ile Reali aynı yere koyamazsin biraz sabır derim

7
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kiralanmaz ama takımda yer bulması bu olaydan sonra imkansız hale geldi. ancelotti istediğini aldı ardayı oynatmamak için bahaneye ihtiyacı vardı elde etti. ancelotti müslüman düşmanıdır.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title