Haberler

Altınordu Futbol Direktörü Dizdar Açıklaması

"Takımın ahengini bozmamaya çok özen gösterip nokta transferlerle ikinci yarıya gireceğiz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devreyi lider tamamlayan Altınordu'nun futbol direktörü Murat Dizdar, "Takımın ahengini bozmamaya çok özen gösterip nokta transferlerle ikinci yarıya gireceğiz" dedi.

Dizdar, yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce A Takım kadrosundan çıkarılan Doğan Ateş'in Sancaktepe'ye gönderildiğini, Gökhan Gümüşsu ve Yaşar Kayao'ya kendilerine takım bulmaları için izin verildiğini belirtti. Hazırlayıcı takımları Gümüşordu'dan 1994 doğumlu sol bek Murat İrişli'nin, A Takım kadrosuna dahil ettiklerini bildiren Dizdar, şunları kaydetti:

"Geçen sezon ortasında Halil İbrahim Tuna'yı da bu şekilde A takıma almıştık, hazırlayıcı takımımız önemli bir misyonu yerine getiriyor. Planlama dahilinde transfer çalışmalarına başladık. Ara transferde bir forvet alacağız. Sezonu kapatan Yasin Kocatepe'nin sakatlığı nedeniyle 3'e düşen stoper sayısını da 4'e çıkaracağız. Ligin ilk yarısında takımımızın çok iyi bir uyum yakaladığını gördük. Bu ahengi bozmamaya çok özen gösterip nokta transferlerle ikinci yarıya gireceğiz."

Dizdar, sakatlığı nedeniyle ilk yarı forma şansı bulamayan ve Almanya'da tedavisini tamamlayan gurbetçi kanat oyuncusu 1994 doğumlu Kerem Arslan'ın da kiralık verileceğini belirtti. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Sancaktepe Doğan ATEŞ Altınordu Gümüşsu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title