Haberler

Altınordu'da Naziili Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Altınordu'da Ozan Sol'un sakatlığı nedeniyle Nazilli Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Altınordu'da Ozan Sol'un sakatlığı nedeniyle Nazilli Belediyespor maçında forma giyemeyeceği bildirildi.

Körfez Futbol Kulübü maçında sakatlanan ve yerini Gökhan Gümüşsu'ya bırakan Ozan Sol'un uyluk sol arka adalesinde zedelenme tespit edildi. Bu hafta fizyoterapist Serdar Arslan eşliğinde çalışacak Ozan Sol, pazar günkü Nazilli Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Körfez Futbol Kulübü maçında kırmızı kart gören kaleci Evren'in de forma giyemeyeceği Altınordu'da Engin Güngör'ün tedavisini tamamlandığı, Olgay Coşkun ile Mert Hakan Yandaş'ın da bu hafta takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Öte yandan Ümit Milli Takımı ile Avusturya'ya giden Halil İbrahim Tuna, Nazilli Belediyespor karşılaşmasından önce İzmir'de olacak. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Altınordu Ozan Sol Gümüşsu Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title