Haberler

Altınordu'da Kupa Heyecanı

Altınordu'da Pazar günü oynanacak Gümüşhane maçının ardından şampiyonluk kupasını kaldıracak olmanın heyecanı yaşanıyor.

Altınordu'da Pazar günü oynanacak Gümüşhane maçının ardından şampiyonluk kupasını kaldıracak olmanın heyecanı yaşanıyor. Kırmızı-lacivertli ekibin kadrosunda yer alan 24 oyuncudan 12'si ilk kez bu mutluluğu yaşayacak. 12 oyuncu ise bu coşkuyu daha önce yaşamış isimler.

Altınordu, iki hafta önce oynadığı Erzurum Büyülşehir Belediyespor maçıyla Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğunu resmen ilan ederken, kırmızı-lacivertli ekipte Pazar günü yapılacak kupa törenin heyecanı başladı. Şeytan'ın kadrosunda yer alan 24 oyuncundan 12'si, daha önce yaşadığı şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşamaya hazırlanırken, 12 oyuncu ise bu mutluluğu ilk kez yaşayacak.

Futbolculardan Özkan Toprak, Engin Güngör, Mert Özkaptan, Evren Üstündağ, Coşkun Yılmaz, pazar günü 3. kez bu mutluluğu yaşayacak olan isimler olacak. Yusuf Büküşoğlu, Murat Cömert, Emre Doğan, Arda Demiral, Efe Karaoğlu, Sinan Osmanoğlu ve Doğan Ateş ise, ikinci kez şampiyonluk kupasını kaldıracaklar. Şampiyonluk heycanını ilk kez yaşayacak futbolcular ise Gökhan Gümüşsu, Gökhan Tılmaz, Musa Yiğit, Timur Karagülmez, Arif Morkaya, Erman Erten, Furkan Tuşik, Ozan Sol, Halil İbrahim Tuna, Melih Can Yağcı, Hasan Çelebi ve Barış Türkmen olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Doğan Gümüşhane Altınordu Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title