Haberler

Altay'da İbrahim Öztürk ve Murat Uluç'un durumu belirsiz

Güncelleme:

SPOR Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altay'da yeniden başkanlığa seçilen Ayhan Dündar ve yönetimi, siyah-beyazlı takımın emektar futbolcuları İbrahim Öztürk ve Murat Uluç konusunda kararsız kaldı.

SPOR Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altay'da yeniden başkanlığa seçilen Ayhan Dündar ve yönetimi, siyah-beyazlı takımın emektar futbolcuları İbrahim Öztürk ve Murat Uluç konusunda kararsız kaldı. Transfer yasaklısı kulüpte profesyonel liglerin en yaşlı oyuncuları olan 42 yaşındaki forvet Murat ve stoper İbrahim'in yeni sezonda A takım kadrosunda yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Transfer yasağı nedeniyle 2019'da jübile yapan Murat'ı 3 yıl sonra geçen sezon futbola döndüren İzmir temsilcisi, önceki sezon Süper Lig'de görev yapan İbrahim'i de kadrosunda tutmuştu. Sözleşmesi biten İbrahim ligde 32 maçta görev alıp, 3 de gol atarak takıma katkı sağladı. Kontratı süren antrenör-oyuncu Murat ise ligde 8 kez şans buldu. İki usta oyuncunun durumları bütçeye bağlı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Öztürk Murat Uluç Altay Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title