Haberler

Almak için her yolu deniyorlar! Al Hilal, Mbappe'ye yıllık 700 milyon euro teklif etti

Güncelleme:

Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak isteyen Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, yıldız futbolcu için PSG'ye 300 milyon euro transfer ücreti, oyuncucuya ise yıllık 700 milyon euro maaş teklif etti. Mbappe'nin bu teklife ne yanıt vereceği ise merak konusu.

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Kylian Mbappe transferi için PSG'ye 300 milyon euro teklif etti. Fransız oyuncuya da yıllık 700 milyon euro'luk bir teklif hazırladı. Suudi ekibi, bu teklife ek olarak yıldız futbolcunun Real Madrid'e gidebilmesi için çıkış maddesi koyacak.

PSG SICAK BAKIYOR

Fabrizio Romano'da yer alan habere göre, Al Hilal yöneticileri Kylian Mbappe için Paris Saint Germain'e 300 milyon euro önerdi. Haberde Fransız ekibin yöneticilerinin bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

MBAPPE'YE 700 MİLYON EURO

Öte yandan CBS'ten James Benge'nin haberine göre; Al Hilal, PSG'ye sunduğu 300 milyon euro'luk teklifin yanı sıra Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon euro maaş kazanacağı bir teklifte bulundu.

REAL MADRİD'E GİTME ŞANSI DA VAR

Haberde ayrıca Mbappe'ye sunulan teklifin 1 yıllık olacağı ve Mbappe'nin gelecek yaz Real Madrid'e gitme isteğine olanak sağlayan bir sözleşme sunulacağı öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Kylian Mbappe Hilal Yıldız Al Hilal PSG Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

corci:

araplar kafaya koydu futbolu bitirecekler tamamen

54
0
yanıtYanıtla
ahmet yalçın:

Yazik

28
1
yanıtYanıtla
halil anka:

Bir tarafta yoksulluktan kırılan Afrika bir tarafta Müslüman araplar.1 kişiye 1 milyar euro.şimdi gelse bunlarla aynı kıbleye dön hacca git.

15
5
yanıtYanıtla
Gökhan Akgül:

AFRİKAYA YARDIM EDECEK DEĞİLLER YA. ALLAHIN VERMİŞ OLDUĞU DÜNYA MALINI YİNE ÇARÇUR ETMEYE DEVAM. O KADAR MAZLUM ÜLEMA VARKEN BUNLARIN YAPTIĞI HAİNLİKTİR. O KADAR BOLLUK VERMİŞ Kİ ONLARA ALLAH, YİYİP KUDURUYORLAR İÇİP KUDURUYORLAR.

14
1
yanıtYanıtla
slim shady:

Mbappe akıllı bir adamsa anlaşmayı 2 yıllık yapıp sonra real madrid e gider. Realde futbolun zevkine sonuna kadar varır. 2 yılda kazandığı parada 7 sülalesine yeter!

10
1
yanıtYanıtla
Kara Kutu:

Ula zaten kökeni afrikali mpape haca gidenlerin parasiyla alacaklar külüp kendi almiyor suudi hükümeti karsiliyor

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title