Haberler

Ali Koç Samandıra'da sahaya indi ve futbolcuları fırçaladı

Güncelleme:

Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenilerek ağır bir darbe alan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç sahaya indi. Samandıra'ya giderek takımla bir toplantı yapan Ali Koç, sarı-lacivertli futbolcuları azarladı ve "Bundan sonraki süreçte böyle bir görüntü istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Samandıra'da ilk kez oyuncular ve teknik heyet ile bir araya geldi. Son olarak Yeni Malatyaspor'a yenilen ve Kadıköy'de üst üste 3. mağlubiyetini alan takımla toplantı yaptı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu önceki gün FB TV'ye çıkıp, Kadıköy'de üst üste gelen yenilgileri değerlendirmiş ve "Panik yapmıyoruz. Benim ve başkan Ali Koç'un olduğu yerde paniğe yer yok" demişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler Kemal Danabaş ve Selahattin Baki ile birlikte çarşamba günü öğle saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne ziyarette bulundu.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

Yeni Malatya mağlubiyeti sonrasında futbolcularla ilk kez temas kuran Koç, takımla kısa süreli bir toplantı gerçekleştirerek, herkese önemli mesajlar verdi. Galatasaray'ın Darıca Gençlerbirliği karşısında turu geçmesine rağmen zorlandığını belirten Başkan, Karacabey karşısında dikkatli olunmasını isterken, Yeni Malatya maçındaki görüntüden memnun olmadığını da dile getirdi.

"BURASI FENERBAHÇE"

Ali Koç, "Burası Fenerbahçe! Herkes giydiği formanın hakkını vermek zorunda. Bundan sonraki süreçte böyle bir görüntü istemiyorum" diye konuştu.

"2021 YILINA GÜÇLÜ GİRELİM"

Artık kayba tahammüllerinin kalmadığını belirten Koç, "Önce Gaziantep deplasmanı ardından Başakşehir ile Kadıköy'de oynayacağımız maç çok önemli. Bu iki maçta kayıp yaşamamak adına herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. 2021 yılına en güçlü şekilde girmeliyiz. Herkes Fenerbahçe'de olduğunu unutmadan maçlara hazırlanmalı. Yaşayabileceğiniz en ufak sorunda hocanız, sportif direktörünüz ve ben burada olacağım. Biz her şartta arkanızdayız, yeter ki mücadele edin" dedi.

"KADIKÖY YENİDEN MABED OLSUN"

İç sahadaki problemleri çözmeleri gerektiğini belirten Fenerbahçe Başkanı, "İç sahada alınan yenilgiler ve içinde bulunduğumuz durum bize yakışmıyor. Bundan önceki dönemlerde en büyük gücümüz, evimizde kaybetmememizdi. Rakiplerimiz Kadıköy'e korkarak gelir, sahaya çıkmadan yenilgiyi kabullenirdi. Maalesef bu gelenek bozuldu. En kısa sürede Kadıköy yeniden mabedimiz haline gelmeli. Mutlaka kazanmanızı bekliyorum. Puan kayıpları olacaktır. Ancak artık iç saha problemini çözüp, camianın özlemle beklediği şampiyonluğa doğru adım adım yürümenizi istiyorum. Hepimiz sizlere inanıyoruz, bu güveni boşa çıkarmayın" ifadelerini kullandı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Samandıra Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

MÜDAHALE:

Anlı şanlı Spor medyamızın değerli ve çok bilmiş FB li spor yazar ve yorumcuları, Hatırlayın Sn YILDIRIM soyunma odasına girdiğinde, tesislerde, medyada esip gürlediğini yazıp dururdunuz, hatırlayın Sn Aykut KOCAMAN ın ençok gol, en çok şut, en çok pozisyon ürettiği ve üstelikte onca hengameye rağmen, Başkanı hapiste, yönetimi yasaklı olduğu günlerde bile takımını kafaya oynatırken ''savunma ve zevksiz''oynatıyor diyerek eleştiriyordunuz. Muradınıza erip Sn KOÇ u FB nin başına getirdiniz, gurur duyun şimd

11
2
yanıtYanıtla
FB. Lİ:

Başkanın müdahalesinin ne kadar etkili olduğunu Gaziantep'' te göreceğiz. Benim hiç umudum yok . Bu takımdan hiç bir şey olmaz.

11
1
yanıtYanıtla
serikli:

evet ali koç geldi tüm dertler bitti. . fenerbahçe başkan ali koç şampiyon. . . noldu sayın koç ali siz gelince bırakın dertlerin bitmesini neredeyse küme düşecektik yahu. . takım yönetmek holding yönetmeye benzemiyo galiba. . sayenizde kadıköy efsanemizde bitti elinize sağlık

10
2
yanıtYanıtla
Dadaş:

??ters olmuş ??

yanıt0
yanıt1
HT:

SN. KOÇ BU İŞİN TEK BİR İLACI VAR . : EMRE VE TAYFASINI FB DEN UZAKLAŞTIRMAK. . .

8
3
yanıtYanıtla
D.PAŞALI:

Emre efendi de kendini nimetten sayıyor, benim olduğum yerde panik olmaz falan filan, bir kaç başarısız sonuç daha gelsin bakalım seni kim takacak? camiaların gerçek sahibi vefakar taraftardır Emre efendi , onun için kendini fasülyeden nimet sanma taraftar size sabır gösterdiği sürece orada kalırsınız, senin olduğun yerde panik olmaz öyle mi? bence bu kadar rahat olma.

7
1
yanıtYanıtla
REDSONİC:

NEREDEYSE KÜME DÜŞECEĞİMİZ SEZON DA 7. OLDU VE EN KÖTÜ SEZONUNDA BUNLARI YAŞADI FENERBAHÇE, DİSİPLİN GÖZ KORKUTMA OLMAZSA KENDİLERİNİ İYİCE SALAR BU FUTBOLCULAR. EYY ALİ BAŞKAN TAKIMDAN TİSERAND LEMOS TOLGA CİĞERCİ SOSAYI GÖNDER SONRA OTUR ÇAYINI YUDUMLA TAKIM ZATEN ŞAMPİYON OLUR

4
1
yanıtYanıtla
AA:

ŞU KARACABEY FENERİ SÖNDÜRSEYDİ AMMA OLURDU HAA. . .

4
0
yanıtYanıtla
vatandaşl:

sen önce emrenin futbolcu diye topladığı çöplerin hesabını sor tek tek sayayım mame tiam cisse lemos ademi novak tolga ciğerci sinan gümüş sadık sangare bunlar fb topcusumu ve emekliliği gelmiş gökhan caner sosa ?))

3
1
yanıtYanıtla
mehmet:

Çuvalla para alan futbolcuları rahat bırakmamak lazım. Alman disiplini Türk askeri disiplini deeklemek lazım. Yoksa rahat para film yıldızı gibi ilgi sonra da şımarıp büyük yıldız havaları olmadan oldum sanmalar. futbol takım oyunu ve ağır bir spordur. bunları sık sık kampa alıcan ve sert davranıcan disiplin ve çok çalışma çift antreman o kadar ki anca uyumaya gidecekler. maçtan bir gün önce de kamp. başka türlü olmaz. Sonra da takımda ruh yok diyoruz. ruh disiplin ve çalışmayla olur.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title