Haberler

Alex'i Binlerce Taraftar Uğurladı

Fenerbahçe'den ayrılan Alex, Türkiye'ye de veda etti.

Fenerbahçe'den ayrılan Alex, Türkiye'ye de veda etti. Havalimanında basın mensuplarını karşısına geçen Alex, son 8 senesi, özellikle de son 2 haftası için yürekten teşekkür etti.

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı futbolcu, eşyalarını toplayıp ailesiyle birlikte ülkesine gitti. Sarı-Lacivertli taraftarlar İstanbul'daki son saatlerinde Alex'i yalnız bırakmadı.

"ALEX'E TEŞEKKÜR EDERİM"

Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Günay, "8 yıllık futbol hayatında Fenerbahçe'ye hizmet etmiş takım kaptanımız Alex'i uğurlamak için buradayım. Kendisine hepinizin huzurunda Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Esenlikle kalmasını temenni ediyorum" dedi.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Alex de Souza'ya teşekkür plaketi verdi.

ALEX: "SİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

Divana Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın ardından konuşan Alex, "Yüksel Bey'in sözlerine teşekkür ederim. Aslında çok fazla söylenecek kelime yok. Son 2 hafta için teşekkür etmek istiyorum, yürekten bir şekilde. Twitter'da son yazdığım mesajda olduğu gibi, ben ve ailem yüzde yüz Brezilyalı doğduk. İleride vefat ettiğimizde Türk halkı sayesinde yüzde elli Türk şekilde vefat edeceğiz. Bunu sağladığınız için hepinize teşekkürler" ifadesini kullandı. Alex daha sonra Türkçe, "Sizi çok seviyoruz" dedi.

BURUK VEDA

Havalimanındaki binlerce sarı-lacivertli taraftarlar meşaleler, tezahüratlar ve havai fişeklerle Alex'e veda ederken, Brezilyalı yıldız uçağa binmeden son bir kez daha taraftarların huzuruna çıkarak el salladı. Oğlu Felipe'yi omuzlarına alarak el sallayan Alex de Souza, yakınlarıyla da vedalaşarak uçağa bindi ve Türkiye'den ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yüksel Günay Fenerbahçe İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title