Haberler

Alex de Souza'dan Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıran paylaşım: Yuvama dönüyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli camiayı heyecanlandırdı. Kısa süre önce Brezilya ekibi Avai'nin başına geçen Alex, Türk bayrağı koyarak yaptığı paylaşımında, "Yuvama dönüyorum." ifadelerini kullandı.

Brezilya'da Sao Paulo'nun 20 yaş altı takımını çalıştırdıktan sonra Avai'nin başına geçen ve ilk A Takım teknik direktörlük macerasına başlayan Alex de Souza'dan sürpriz bir paylaşım geldi.

ALEX'TEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Fenerbahçe'nin efsane ismi Türk bayrağı kullanarak yaptığı paylaşımda, "Yuvama dönüyorum." ifadelerini kullandı. Brezilyalının bu paylaşımı sonrası, sarı-lacivertli taraftarlar büyük heyecan yaşadı.

Alex de Souza'dan Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıran paylaşım: Yuvama dönüyorum

GELİŞ NEDENİ BİLİNMİYOR

Alex de Souza'nın henüz Türkiye'ye neden geleceği bilinmezken, Jorge Jesus'un yardımcısı olacağı iddiaları ortaya atılmaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

Özcan Gülaçar:

Ali koç jesusun yardımcısı olarak getirirse hem camia birleşmesi adına güzel olur eski ruh yakalanmış olur bir de Alex'in teknik direktörük tecrübesi jesus çok fazla katkı sağlamış olur birgün kenarda onu görürüz.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title