Haberler

Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakemi Fabio Melo oldu

Güncelleme:

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakemi olarak Portekizli Fabio Melo görevlendirildi.

TFF'nin bu hafta açıkladığı karar ile her hafta 3 kritik maçın VAR koltuğunda yabancı hakemlerin oturacağı açıklanmış, ilk olarak Ankaragücü-Gaziantep FK maçında İspanyol Mario Melero Lopez görev yapmıştı.

FABIO MELO GÖREV YAPACAK

Bu akşam oynanacak olan haftanın son maçında Alanyaspor- Galatasaray maçının VAR hakemi olarak Portekizli Fabio Melo görevlendirildi.

FABIO MELO KİMDİR?

Fabio Melo, 1990 yılında Portekiz, Valongo'da dünyaya geldi. Portekiz Futbol Federasyonu aktif üyesi olan 33 yaşındaki Melo, Portekiz Ligi'nde profesyonel olarak hakemlik yapıyor.

Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakemi Fabio Melo oldu

Haberler.com / Barış Polat - Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (11)

Vatan:

demek neymiş şike varmiski yabancı hakemler getirildi türk hakemelr bizi rezil etiniz rezil oldunuz brawo

36
6
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Buda Bizim Hakemlere Kapak olsun Bu ayıp onlara yeter.

39
0
yanıtYanıtla
Emrah Acar:

hakemlerin ismi de aciklanmasin yerliye yediren yabancıya da yedirir

25
1
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Melo diye hakem mi olur? Hem de Galatasaray maçında.

11
6
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

BUNU DA CİNCON ALDIRMIŞ.KOPPEKLERİ VARDI YA.ONUN AKRABASIYMIŞ....

yanıt5
yanıt5
Erdal Mentese:

yiğit Türkalp ne kullanıyorsun söyle de bizde kullanmayalim

yanıt4
yanıt3
YİĞİT TÜRKALP:

:))

yanıt1
yanıt2
Veysel null:

Fenerbahçe lilerin ruh sağlığı nın vardığı son noktayı görüyoruz hahahaha

yanıt1
yanıt2
Tolga:

Bu utanc hepinize yeter, koskoca 85 milyon nüfüse sahip bir Ülkeden objektiv ve tarafsiz bir VAR hakemi cikaramiyorsunuz, Istanbul kadar nüfüsü olan bir Ülkeden VAR hakemi görevlendiriyorsunuz, bu ayip bu rezillik basta TFF olmak üzere GS, FB , BJK ve ts olmak üzere hepiniz yeter de artar eger biraz onurunuz ve girurunuz varsa utanirsiniz….Türkiye de futbolun bittiginin belgesi yabanci VAR hakemi, eseriniz le gurur duyun…..

13
2
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

SADECE BÜYÜKEKŞİ VE CİNCON TAYFASINA YAZAR..... ZİRA DİĞER BÜTÜN TAKIMLAR MAĞDUR.

yanıt13
yanıt9
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title