Haberler

Akpala'ya Üzüldük"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçı kaybetmekten çok Akpala'nın sakatlığına üzüldüklerini söyledi.

Tatili hak ettiniz (!)

Sivasspor'un çok etkili bir takım olduğunu belirten Kafkas, şunları kaydetti:

"Oyuna da çok hızlı başladılar. Duran toptan yemememiz gereken 2 gol yedik. Oyunu forse etmeye çalıştık. Golü de bulduk. İkinci yarıda oyunun son 5 dakikasına kadar maçın hakimi bizdik.  Birebir mücadeleleri kazanan, oyunu forse etmeye çalışan genç bir takımımız var. Sivasspor, çok etkili bir takım, dripling yapan oyuncuları var. Bunlara önlem almak çok kolay olmuyor. Çok haklı bir galibiyet aldılar, bundan sonraki maçlarda Sivasspor'a başarılar diliyorum."

Sağ kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek ise maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak aşil tendonu kopan Akpala'nın durumuna daha çok üzüldüklerini belirtti.

Futbolculardan Erkan Kaş da iki takımın da iyi bir futbol oynadığını belirterek, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Kaş, Akpala'nın sakatlığı nedeniyle üzgün olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Tolunay Kafkas Erkan Kaş Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title