Haberler

Akhisarspor'da muhammet'ten imza

TFF 1'inci Lig'de ilk 2 haftayı 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçen Akhisarspor, Alanyasporlu ön libero Taha Yalçıner'den sonra Giresunspor'dan ayrılan golcü Muhammet Reis'le de sözleşme imzaladı.

TFF 1'inci Lig'de ilk 2 haftayı 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçen Akhisarspor, Alanyasporlu ön libero Taha Yalçıner'den sonra Giresunspor'dan ayrılan golcü Muhammet Reis'le de sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki golcü, başkan Hüseyin Eryüksel'in katıldığı törenle 1 yıllığına imza attı. Erzurumspor'da kariyerine başlayan deneyimli futbolcu Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Arsinspor, Konya Şekerspor, Balıkesirspor, Osmanlıspor, Karabükspor, Gazişehir FK ve Giresunspor'da oynadı. Geçen sezon Giresunspor'da 30 resmi maça çıkıp 5 gol atan Muhammet Reis, bu sene ise 2 mücadelede 1 gol kaydetti. Muhammet Reis, kariyerinde Balıkesirspor, Osmanlıspor ve Karabükspor'la üst üste Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı.

Akhisarspor, kadrosundaki gençlerden Onurcan'ı Zonguldak Kömürspor'a, Göksu ve Mert Efe'yi ise Yeni Orduspor'a kiralık olarak gönderdi. Transferde Burhan Eşer, Erhan Çelenk, Ergin Keleş, Tolga Ünlü, Uğur Arslan, Gökhan Değirmenci gibi isimleri aldıktan sonra Taha ve Muhammet Reis'e de imza attırıp ligin yaş ortalaması en yüksek, en tecrübeli kadrolarından birini kuran Akhisar'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Kadromuzu yüzde 99 oranında tamamladık. Hedefimiz şampiyonluk ve bu ligde yalnız tecrübeli takımlar hedefe ulaşabiliyor" dedi.
Yeşil-siyahlılar, kulüp logosundaki Akhisar Belediye ve Gençlik Spor yazısını da yalnız Akhisarspor olarak değiştirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muhammet Reis Taha Yalçıner Giresunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title