Haberler

Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazır

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalarını tamamlayan yeşil-siyahlı ekipte dizinden sakatlığı süren Severin Bikoko dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kayserispor maçında iyi bir oyun sergileyen yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda herhangi bir revizyona gitmesi beklenmiyor.

TEK HEDEF 3 PAUN

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında mutlak 3 puanı hedefleyen yeşil-siyahlı ekipte basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, ligdeki son maça kadar mücadele edeceklerini belirterek, "Çok kritik maçlara çıkıyoruz, ligde kalabilmek için son maça kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeyi hak eden ve çok iyi bir mücadele örneği gösteren mütevazi ancak güçlü bir kadromuz var. İstanbul Büyükşehir Belediye maçına yönetim olarak da tam kadro gidip desteğimizi vereceğiz. Takımımız bu hafta çok iyi bir hazırlık geçirdi, inşallah İstanbul Büyükşehir Belediye önünde 3 puanı alırız, çünkü buna çok ihtiyacımız var" dedi.

MAÇIN HAKEMİ BÜLENT YILDIRIM

Ligin 21. haftanın açılış maçı 9 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayacak ve karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcıları ise Kahramanmaraş bölgesinden Asım Yusuf Öz ve Ankara bölgesinden Mustafa Sönmez'in yapacağı bildirildi.

MUHTEMEL İLK 11

Akhisar Belediyespor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

"Oğuz Dağlaroğlu, Kenan Özer, Sertan Vardar, Mustafa Aşan, Uğur Demirok, Gekas, İbrahima Sonko, Güray Vural, Emrah Eren, Bilal Kısa, Bruno."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Akhisar Belediyespor Bülent Yıldırım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title