Haberler

Akgül: "Maç Sonunda 3 Puana Ulaşarak, Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un başkanı Bayram Akgül, Güngören Belediyespor maçında 3 puana ulaşarak, rahat bir nefes almak istediklerini bildirdi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un başkanı Bayram Akgül, Güngören Belediyespor maçında 3 puana ulaşarak, rahat bir nefes almak istediklerini bildirdi.

Adanaspor AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonu sahasında Güngören Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak turuncu-beyazlı futbolcular hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımda 2 haftadır tedavisi süren Fredric'in kasığındaki sakatlığın tekrar nüksettiği, yapılan kontrollerin ardından bu futbolcunun en az 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Güngören Belediyespor maçının bu sezonki en önemli maç olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Taraftarımıza şampiyonluğu getiren bir maç izletmek isterdik. Yaşadığımız olumsuzluklar bizi bu noktaya getirdi. Güngören Belediyespor maçında tribünlerin dolacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız takımımızı sabırla desteklemeliler. Maç sonunda 3 puana ulaşarak, rahat bir nefes almak istiyoruz. "

- ADANA

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title