Haberler

AK Parti Heyeti Boluspor'u Ziyaret Etti

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'da yeni yönetim kuruluna ziyaretler devam ederken, AK Parti heyeti kalabalık partili topluluğuyla Başkan Mehmet İnceayan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da yeni yönetim kuruluna ziyaretler devam ederken, AK Parti heyeti kalabalık partili topluluğuyla Başkan Mehmet İnceayan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Erol Özak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve partilileri kapıda karşılayan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ve yöneticiler daha sonra toplantı salonuna geçtiler.

Ziyarette ilk konuşmayı Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan yaptı. İnceayan, "Bu güne kadar AK Parti'nin bu konuda yapmış olduğu destekleri takdir ediyoruz" diyerek, "Bundan sonrada desteklerine devam edeceklerine inanıyorum. Başarı için sizlerden bu desteğin daha fazlasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, Boluspor'a her daim destek olmaya çalıştıklarına dikkat çekerek, "Bu günkü yapılan tesisimiz

desteklerin göstergesidir. Herkes kendi sorumlu olduğu alanda Boluspor'a destek olabilmek için gayret içerisinde olmuştur. Böyle bir yeni hizmet binasında yeni bir sezona yeni bir döneme heyecanlı bir şekilde yelken açmak üzereyiz. Biz de AK Parti ailesi olarak her zaman Boluspor'un yanındayız" dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ise, Boluspor'un başarılı olması için siyasetçiler olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Ercoşkun Ömer Sayın Ak Parti Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title