Haberler

AK Parti Hazro İlçe Başkanı'nın Kardeşi Kaza Geçirdi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu ile bir arkadaşı yaralandı.

DİYARBAKIR'ın Kulp ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada Ak Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu ile arkadaşı yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Kulp ilçesi Taşköprü mevkisinde meydana geldi. Hazro ilçesinden Kulp ilçesine seyir halinde olan Ahmet Söker idaresindeki 21 ADJ 816 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, otomobildeki AK Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu ile arkadaşı sürücü Ahmet Söker yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Hazro Devlet Hastanesi'ne, buradan da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Diyarbakır AK Parti Hazro Ömer Kulp Kaza Sağlık Politika Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title