Haberler

Ahmet Çakar: Bülent Yıldırım, Galatasaray'ı Şampiyon Yapan Hakem Olarak Tarihe Geçti

Güncelleme:

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından "Bülent Yıldırım, Galatasaray'ı iki sezon üst üste şampiyon yapan hakem olarak tarihe geçti." paylaşımında bulundu.

Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadında Beşiktaş'ı konuk etti. Bülent Yıldırım'ın yönettiği mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 2-0 kazandı.

Maç sonunda Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ile alakalı flaş bir paylaşımda bulundu. Çakar, "Bülent Yıldırım, Galatasaray'ı iki sezon üst üste şampiyon yapan hakem olarak tarihe geçti." dedi. Bu paylaşım kısa süre içinde 5 binden fazla beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Ahmet Çakar: Bülent Yıldırım, Galatasaray'ı Şampiyon Yapan Hakem Olarak Tarihe Geçti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (60)

emre:

sen önce söz verdıgın dansoz elbısesını gıy elının hamuruyla erkek ıslerıne karısma

39
3
yanıtYanıtla
1:

HE YAV HE . GS NİN SEZON BAŞINDAN BERİ HAKEM HATALARINDAN LEHİNE 5 PUAN KAZANMIŞSA , ALEYHİNEDE 15 PUAN KAYBETMİŞTİR . ANCA İŞİNİZE GELENİ KONUŞUN . GS BU SEZON SADECE 2 FENER MAÇINDA 2 BERABERLİK İLE 4 PUANI ÇALINMIŞTIR .

22
5
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Böyle güzel açıklanırdı ancak

yanıt0
yanıt0
ED37:

Bu maçla Galatasaray şampiyon yapıldı deniyor . Ama haftalarca doğrandığımız maçlar için hakem Galatasaray ''ın şampiyonluğunu aldı denilmiyor . İşinize geldiği gibi tabi ;) Hepiniz bir olun, GS tektir !

15
12
yanıtYanıtla
lakatuş:

Hakem Şampiyonluğu Engelliyemediği için şampiyon yaptımı acaba daha 3 maç var necibe 2 inci sarıdan kırmızı kart vermedi maçın son 40 dakikası Bjk ye çalıştı gereksiz olmayan fauller duran toptan gol atsın diye Galatasaray defansı çıkardı ha o arada G. S 2 inciyi buldu Galatasarayın Şampiyonluğunu engelliyemedi ama G. S de daha şampiyon olmadı boş boş konuşup duruyorlar şampiyon matamatiksel olmadan olunmaz.

11
10
yanıtYanıtla
mert olun:

Ulan sezonun ilk yarısında Fenerbahçe, Konya, Beşiktaş, Çaykur Rize ve Kadıköyde Fenerbahçenin maçlarında hakemler Galatasarayı kıymık kıymık ederken, TFF Fatih Terime cezalar yağdırırken, Galatasaray Fenerbahçe maçında göstere göstere yanlış taçtan gol yediğinde Ahmet Çakar nerdeydin, çıkmış maval okuyorsun, eğer ortada sorun varsa bu galatasarayın şampiyonuluğa yakınlaşması değil hakemlerin fiyaskosudur. VAR denen teknoloji geldi hakemlerin vizyonsuzluğu gün yüzüne çıktı.

17
4
yanıtYanıtla
Mustafa:

Demek ki ne imiş taçtan gol yemeyeceksin. . .

17
2
yanıtYanıtla
adalet:

Bu ne ilk ne de son, örgüt hakemleri temizlenmedikçe, bu devam eder

12
5
yanıtYanıtla
Mustafa:

2 hafta önce fb. hatalı taçtan gol atınca neden bunu yazmadınız? demek ki ne imiş taçtan gol yemeyeceksin.

12
5
yanıtYanıtla
SCOUT:

Zorlarına gitmiş kuşların )) ilk devre oynanan konya rize fener beşiktaş ve ikinci devre oynanan fener maçlarında çalınan puanlardan bahsedin biraz

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title