Haberler

Ahmet Çakar: Bülent Yıldırım, Eyyamcı Bir Hakem ve Kötü Bir İnsan

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Sivri dilli yorumcu ve yazar Ahmet Çakar, Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın hakemi Bülent Yıldırım için sert bir değerlendirme yaptı.

Bu gece Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 yendi ama ' Galatasaray, Bülent Yıldırım sayesinde kazandı' dersek haksızlık yapmış oluruz. Galatasaray kazandı ve şampiyonluğun en büyük adayı haline geldi. Galatasaray'ı tebrik ederim ve Bülent Yıldırım skora direkt etki etti diyemem.

Ahmet Çakar: Bülent Yıldırım, Eyyamcı Bir Hakem ve Kötü Bir İnsan

"BÜLENT YILDIRIM KÖTÜ İNSAN"

"Bülent Yıldırım kötü hakem aynı zamanda da kötü insandır.Bülent Yıldırım maçı Galatasaray'ın kazanmasını istiyordu. Eşeği öpüp, belini incitmemek diye bir laf vardır. Bülent Yıldırım, Galatasaray'ın maçı kazanmasını istiyordu. Yanlış penaltı ya da yanlış adam atmadı ama bunu gösterdi."

"BÜLENT YILDIRIM EYYAMCI"

"Bülent Yıldırım çok ciddi anlamda eyyamcı! Caner'e gösterdiği sarı kart yanlış. Beşiktaş'ın atağa çıktığı pozisyonda Necip faul yapamdı. Lens'in koşu yolunu tıkayan Marcao ama Lens sarı kart gördü. Luyindama'nın dirseği var."

GÖNÜL GÖZÜYLE KARAR VERDİ

"Golde top Caner'den mi çıktı önemli değil. Ancak kimden çıktığını hakem görmedi. Orada görmedi ve Galatasaray'a vereyim dedi. Gönül gözüyle kararı verdi."

TEK GALİBİYET ALAMIYOR, TUHAF!

"14 Nisan gecesi Galatasaray, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalıyor. Türkiye'nin en akıllı, ağzından çıkan lafı en iyi tartan, halka ilişkisi çok iyi olan Abdurrahim Albayrak, "Bir takım şampiyon yapılmak isteniyor" diyor. O günden itibaren Başakşehir tek galibiyet almıyor. Çok tuhaf."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Ahmet Çakar Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (41)

Dürbünlü:

beşiktaın maçı kaybetmesinin asıl sebebi hakem degil iman zayıflıgıdır.beşktaşlı oyuncular adeta sarhoş gibi oynadılar..çogu uyurgezer bir haldeydi.galatasaraylı oyuncular canavar gibi oynayıp üç puanı aldılar helal olsun.

15
11
yanıtYanıtla
Namık:

Aynen.

yanıt5
yanıt3
Artur:

Aynen.

yanıt5
yanıt3
Hasan:

Bu bülent yıldırım eyyamcılık yapmak tan hapse atmaları lazım suç duyurusunda bulunuyorum burdan

13
12
yanıtYanıtla
ellisekiz:

1 i penaltı, biri bariz golü vermeyerek 4-0 lık hezimeti önleyen hakeme laf söyleyen embesiller.

7
15
yanıtYanıtla
ellisekizz:

sen ptt 3. lig maçı mı izledin?

yanıt7
yanıt1
kartal:

zeka sorunu böyle bir şey işte

yanıt2
yanıt0
vay halinize:

taraf olmanın en güzel örneği

yanıt0
yanıt0
fevzi:

Hakem çok kötü yönetti , daha doğrusu yönetemedi.

11
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BULENT İYİ ADAMDIR İYİ HAKEM DİĞER HAKEMLERİ ÇÖPE ATIN

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title