Haberler

Ah Ancelotti ah! Bu gidişle Arda'yı futbola küstürecek

Güncelleme:

Real Madrid'in dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i deplasmanda 1-0 yendiği maçta oyuna giremeyen milli futbolcumuz Arda Güler'in üzgün görüntüsü büyük tepki çekti.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan yıldız futbolcu Arda Güler, sakatlığını atlatmasına rağmen henüz istediği süreyi alamıyor.

YİNE OYUNA ALINMADI

Ligde oynanan son maçta oyuna sonradan girip takımına penaltı kazndıran yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leipzig maçının kadrosuna yazılmasına rağmen oyuna giremedi.

ÜZGÜN GÖRÜNTÜSÜ TEPKİ ÇEKTİ

Maç bitiminde ise Arda'nın üzgün üzgün kenarda beklediği bir fotoğraf ortaya çıktı. Yeteneğiyle büyük beğeni alan Arda'nın Real Madrid'de süre alamaması ise tepki çekmeye devam ediyor.

Ah Ancelotti ah! Bu gidişle Arda'yı futbola küstürecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Yaşam Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Erkan Arslan:

FENEViN KENDiNE HAYIRI YOKKEN BU BüCCüR SAKAT GiTTiGi HER TAKIMDA FENEV GiBi ASLA GüLMEZ

25
107
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

Sen ne kadar kompleksli ve boş birisin

yanıt67
yanıt22
Mert D:

Angelotti umarım ne yaptığını biliyordur. Çocuğun yeteneğini bitirmez inşallah

40
10
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Bundan çok daha önemi mi bilmiyorum ama emekliler zor durumdalar.

25
16
yanıtYanıtla
Alex:

Kardeş tabiki bundan daha önemli değil ama ekonomi magazin futbol vs haber konuları var.

yanıt20
yanıt1
Alex:

Fenerbahçeliyim. Arda Güler çok yetenekli oluşu zaten tartışılmaz. Ama bizim 3 büyük takımlarımız da bile yaşı genç olan çok az oyuncuya şans veriliyor.Arda Güler Real gibi bir takım da bundan fazla şans bulamaz.. Duygusal konuşursak Real de asist kralı olması lazım. Ama acı gerçekler

29
8
yanıtYanıtla
AbdulMetin:

Demek ki Arda'yı kandırmışlar, eee FenerBahçe bir sevdadır Arda... sen sevdana ihanet ettin; bizde iken söylediklerin doğruysa tabii...

1
20
yanıtYanıtla
Baba Can:

Real Madrid rakip takimlara kaptirmamak icin aldi oynatmasa da kardayim hesabi sadece yesilcam figurani gibi kullanacak Arda ya gecmis olsun bir an once ordan kacsin yoksa korelip gider iskarta olur

9
4
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Gelismesi icin en iyi yere gitti. Orasi Real Madrid fbye benzemez. Bu fb 10 yildir ligde Bile sampiyon olamiyorken Real o arada 5 kez sampiyonlar ligini kazandi.

8
2
yanıtYanıtla
MoonShine:

Arda yetenekli çocuk. Ama henüz daha dünyanın en iyileri arasında değil iken, dünyanın en iyi takımında düzenli 11 oynamasını beklemek hayalperestlik. Son 3-4 yıla damgasını vuran vinicius olsun, zamanının en iyilerinden olan robinho olsun hep yavas yavas 2-3 sene de takıma enjekte edildi. Bizim basının işi gücü etkileşim almak. Kanmayın arkadaşlar eğer yeteneği körelmez ise bol bol şans verirler.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title