Haberler

Afyonkarahisarlı Güreşçi Hüseyin Aydoğan Dünya İkincisi Oldu

Güncelleme:

Yunanistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 130 kilogram Greko-Romen stilde mücadele eden Afyonkarahisarlı milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, dünya ikincisi oldu. Aydoğan, kazandığı gümüş madalyayı memleketi olan İhsaniye ilçesine bağlı Osmanköy halkına armağan etti.

Yunanistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, 130 kilogram Greko-Romen stilde mücadele eden Afyonkarahisarlı milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, büyük bir başarı elde ederek dünya ikincisi oldu.

Afyonkarahisarlı milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, kazandığı gümüş madalyayı memleketi olan İhsaniye ilçesine bağlı Osmanköy halkına armağan etti. Aydoğan, kazandığı madalyayı alırken duygusal anlar yaşadı. Aydoğan, başarısının ardından yaptığı açıklamada, "Bu gururu Afyonkarahisarlı hemşerilerimle, İhsaniye ilçemizle ve doğduğum köy Osmanköy ile paylaşmak beni son derece mutlu ediyor. Altın madalya bu sene nasip olmadı, ancak inşallah bir sonraki yıl daha fazla çalışarak altın madalyayı hemşerilerime armağan etmek istiyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Aydoğan Yunanistan Aydoğan Dünya Gümüş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title