Haberler

Adana Demirspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, rekabet unsurunun Adana Demirspor takımında başarıyı getireceğine inandığını söyledi.
Adana Demirspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur,...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, rekabet unsurunun Adana Demirspor takımında başarıyı getireceğine inandığını söyledi.

Adana Demirspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur, müsabakayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Deneyimli hoca, haklı bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Genel olarak oyuncularımı kutluyorum. Oyuncularımıza oyunu nasıl oynamaları gerektiğini anlatıyoruz. Hem çalışıyorum, hem anlatıyorum. Bunu uygulamaktaki arzuları ve istekleri bana göre müsabakaya yansımaya başladı. Bu giderek artacak. Arzu ediyoruz ki iç sahalarda böyle güzel sonuçlar alarak bu muhteşem taraftarı mutlu edeceğiz. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Oyuncu grubunun birbirini tamamlayıcı olması burada önemli bir faktör. Bana göre rekabet unsuru Adana Demirspor takımında başarıyı getirecek gibi gözüküyor" dedi.

Adana Demirsporlu Gökay Iravul, bugün sahada her şeyi yapan bir Adana Demirspor olduğunu ifade ederek, "Bunu başardığımız için arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlerleyen haftalarda bazı şeyler bizim adımıza daha iyi olacak. Bugün bunun sinyalini sahada verdik. Performansımızın bireysel anlamda da takım olarak da devam edeceğini ümit ediyorum" dedi.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Yardımcı Antrenörü Salih Yorulmaz, maça tutuk başladıklarını belirterek, "Bu nedenle bir gol yedik. Maçın kırılma anı bana göre ikinci yarının başındaki Ömürcan'ın girdiği pozisyondu. Bu pozisyonu değerlendirebilseydik Adana'dan farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Puanlar almak için gelmiştik olmadı" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu Ömürcan Yıldırımlı ise puan ve puanlar almaya geldiklerini aktararak, "Ben takım ağabeylerime ve kardeşlerime güveniyordum. İçeride oynayacağımız 1964 Trabzon maçı var. İnşallah puanlar alıp orta sıralara tırmanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Adana Demirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title