Haberler

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, başkanlığı bıraktı

Güncelleme:

Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu. Sancak, taraftarlardan Korkmaz'a destek olmalarını istedi ve sezon sonunda bir basın toplantısı düzenleyerek neden başkanlığı bıraktığını açıklayacağını belirtti.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, başkanlığı Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu.

METİN KORKMAZ'A DEVRETTİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sancak, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz'a devrediyorum. Niye, niçin diye sorgulamayın, öyle gerektiği için. Nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum. Hakkınızı helal edin, benim hakkım varsa helaldir. Allah'a emanet olun, bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Metin Korkmaz Adana Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Şenol uzun:

Aklanacak kara para kalmadı sanırsam yoksa niye bıraksın

79
3
yanıtYanıtla
veli İdi:

Para AKlamak mı. Töbe de :))

yanıt1
yanıt1
Tolga Tplg:

O kadar pahalı transferler bu paraları kim ödedi. Klipde bu kadar para varmıydı? Bunlar nasıl ödeneçek? Diğer takımları görüyoruz amatöre kadar gidersiniz

35
2
yanıtYanıtla
Export 86:

Bu paraları boca Juniors taraftarı ödeyecek değil ya Adanaspor taraftarı ödeyecek daha çok forma daha çok ürün alıp bütün maçlara da bilet alacak gelecek başkan da diğerini aratmamak için oda klübü daha çok borca sokacak bu döngü böyle devam edecek

yanıt13
yanıt1
Sebati Can:

Bunlar daha iyi günleri. Kimsenin yüzüne bakacak durumu olmayacak!

31
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title