Haberler

Adana Aski Spor, Bilfen Sports Plaza İşbirliği Sürüyor

Kadınlar Basketbol Süper Lig (KBSL) ekiplerinden Adana ASKİ Spor, geçtiğimiz sezon kondisyon ve denge antrenmanlarını yaptığı Bilfen Sports Plaza ile çalışmaya devam edecek.

Kadınlar Basketbol Süper Lig (KBSL) ekiplerinden Adana ASKİ Spor, geçtiğimiz sezon kondisyon ve denge antrenmanlarını yaptığı Bilfen Sports Plaza ile çalışmaya devam edecek.

Bilfen Sports Plaza'da düzenlenen toplantıda Sports Plaza Müdürü Ercan Aslankeser, Şube Sorumlusu Ercan Afşar, Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel ve Antrenör Kaan Artun hazır bulundu.

Bilfen Sports Plaza Müdürü Ercan Aslankeser, "Geçen sezon büyük başarılara imza atan Adana ASKİ Spor bu sezon da Avrupa'da Adana'yı en iyi şekilde temsil edecektir. Bu başarıda bizim de bir katkımız olursa bundan oldukça mutlu oluruz. Bilfen Sports Plaza olarak her zaman yanlarında olacağız" diye konuştu.

Adana ASKİ Spor Kulübü Şube Sorumlusu Ercan Afşar ise "Bilfen Sports Plaza, Bilfen Okulları'nın Adana'ya kazandırmış olduğu mükemmel bir spor merkezi. Geçen sezon çalışmalarımızı yaptığımız ve aynı bu sezon da çalışacağımız Bilfen Sports Plaza ile yeniden iş birliği yapacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilfen okulları yönetim kuruluna ve Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Avcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Adana ASKİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar, geçen sezonki katkılarından dolayı Ercan Aslankeser'e plaket verdi. Genel Menajer Fatih Yücel ve Antrenör Kaan Artun ise Ercan Aslankeser yazılı takım formasını hediye etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Yücel Ercan Afşar Kaan Artun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title