Haberler

Acun Ilıcalı, Yeni Teknesiyle Fatih Terim'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Survivor'ın bitmesiyle tatile çıkan Acun Ilıcalı yeni teknesiyle ilk kez görüntülendi. Ilıcalı teknesiyle Fatih Terim'i ziyaret etti.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, MT1 adını koyduğu teknesiyle Türkbükü'nde görüldü. Muğla ilinin Bodrum ilçesindeki Türkbükü'nde lüks teknesiyle görüntülenen Acun Ilıcalı, MT1 ismini verdiği yeni teknesiyle sahilde tur attı.

FULYA TERİM'LE POZ VERDİ

Deniz turunun ardından Fatih Terim'in iskelesine yanaşan Acun Ilıcalı, kameraları görünce Terim'in eşi Fulya Terim'le objektiflere poz verdi.

Acun Ilıcalı, Yeni Teknesiyle Fatih Terim'i Ziyaret Etti

'SURVİVOR' TEKNESİ İÇİNDEKİ AİLESİ VARKEN BATMA TEHLİKESİ ATLATTI

Ilıcalı'nın 7 milyon dolarlık teknesi geçtiğimiz gün motor kısmından su almaya başlayınca batma tehlikesi atlattı. 'Survivor' adlı tekne dalgıçların su alan kısmı kapatmasının ardından tersaneye çekildi. 31 metre uzunluğundaki teknede Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kızları Leyla ve Yasemin Ilıcalı ile arkadaşlarının aralarında bulunduğu 8 kişilik grupta vardı. Korku dolu anlar yaşayan motoryattakileri, çevredeki denizciler zodyak botla tahliye etti.

Acun Ilıcalı, Yeni Teknesiyle Fatih Terim'i Ziyaret Etti

Acun Ilıcalı, Yeni Teknesiyle Fatih Terim'i Ziyaret Etti

Acun Ilıcalı, Yeni Teknesiyle Fatih Terim'i Ziyaret Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fulya Terim Fatih Terim Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (67)

Sesini çıkarmak bile suç olan işçi:

Kıskananlar çatlasınmış ulan tabi kıskanırım el emeğiyle çalışıp asgari ücretle ailemi geçindiremiyorum zamlar geliyor markete kartlarla günü geçiyorum nakit zor buluyorum borç batağındayım napayım ben bırak tekne felan hiçbirini istemiyorum sadece ailemi iyi şartlarla geçindirmek ama bize çok görülüyor malesef

27
0
yanıtYanıtla
deli dilaver:

biz 12 milyon kişi asgari ücretle geçinmeye çalışırken bunların oyuncak diye yazdıkları şeyler yazık ülkemin durumu

22
0
yanıtYanıtla
işsiz:

bende tekne alacağım ama işsizim askari üçrete çalışsam boğazda yalı alacağım .....

19
1
yanıtYanıtla
Hacer:

Parayla saadet olmaz allah sağlığımızı bozmasın

17
1
yanıtYanıtla
corci:

parayla öyle bir saadet olur kiii

yanıt4
yanıt2
EYMEN AYAZ:

Saçma saçma yorum yazanlar var. Adamın ma varlıgı kımseyı ılgılendırmez. Çalısıyor kendızı kazanıyor ve kazandıkca yanında bır suru ınsan calısıp ekmegını kazanıyor. Allah calısana verır. Yan gelıp oturan bır seyler ıcın caba harcamayan ınsanların elestrımesı de bır komık. Adalet bumu demenıze gerek yok.

8
8
yanıtYanıtla
eymen olacak gereksize:

hayırdır sana çok koymuş anlaşılan eleştiriler. bir asgari ücretlinin 250 yıllık gelirini sadece milli takımdan ayrıldığı için tazminata alan, yan gelip yatarak ADALETSİZ GELİR DAĞILIMI ile garibanı ezen köleleştiren kanını sömüren bu düzenin kahramanalarını neden bu kadar savunuyorsun

yanıt3
yanıt0
dedektiv:

1, , 000 lira verip yaninda calisana koruma tutmadi adam öldürüldü, simdi 7milyon dolarlik oyuncakla geziyor yuh olsun sana

12
3
yanıtYanıtla
sibel:

aynen yoruma katiliyorum , gencecik yanindaki calisana paraya kiyip koruma tutmadi gencecik insan soygunda bicaklanarak öldürüldü. simdide lüx tekneyle geziyor bu utanmaz kendini düsünen egoistler hep böyle yuh olsun sana

9
5
yanıtYanıtla
Aslı:

Acunu İmana davet ediyorum.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title