Haberler

Acun Ilıcalı, Haluk Yürekli'nin iddialarına öfke kustu: Adi, yalan ve iftira

Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Haluk Yürekli, Fenerbahçe'nin düzenlediği kongrede konuşan ve videoda katkısı olduğu söylenen Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Yürekli'nin iddialarına sosyal medyadan yanıt veren Ilıcalı, "Haluk Yürekli adlı şahsın gündemdeki konuyla ilgili hakkımda yazdıkları adi yalan ve iftiralardan ibarettir. Sözü geçen şahıs gündemdeki konu ile ilgili bazı kişi ve kurumlarla irtibata geçtiğim yalanını utanmadan söylemiştir" dedi.

Ünlü spor yorumcusu Haluk Yürekli Fenerbahçe'nin düzenlediği kongrede konuşma yapan ve hazırlanan videoda katkısı olduğu söylenen Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı ifadelerde bulunmuştu. Acun'dan Yürekli'ye aynı sertlikte yanıt geldi.

"ACUN ILICALI MURAT ÖZKAYA'YI ARAMIŞ"

Toplantı sonrası Youtube'da yayın yapan ünlü spor yorumcusu Haluk Yürekli Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı ifadelerde bulunmuştu. Yürekli, "Ya Ali Koç yalan söylüyor ya da Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı, kürsüden iner inmez Murat Özkaya'yı arıyor. G.Saray ile temasa geçip "Vallahi videoyu biz hazırlamadık" diyorlar ama bu yaklaşım G.Saray'da karşılık bulmuyor! G.Saray, başkan seviyesinde Acun Ilıcalı'ya çarpı attı!" demişti.

"ADİ, YALAN İFTİRA"

Yürekli'nin iddiaları sonrası sessizliğini bozan Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kamuoyunun dikkatine. Haluk Yürekli adlı şahsın gündemdeki konuyla ilgili hakkımda yazdıkları adi yalan ve iftiralardan ibarettir. Sözü geçen şahıs gündemdeki konu ile ilgili bazı kişi ve kurumlarla irtibata geçtiğim yalanını utanmadan söylemiştir. Söz konusu provakatif ifadelerine ve yorumlarına devam etmesi de eşyanın tabiatına dolayısıyla bu şahsın kişiliğine uygundur. İtibar edilmemesini rica ederim" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Haluk Yürekli'nin iddialarına öfke kustu: Adi, yalan ve iftira

Haberler.com / Bilal Ceran - Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Dentgeatio :

Peşindeyiz Acun' um adamsın. At kemiklerini bunların at

51
88
yanıtYanıtla
Yüksel Birgül:

senin kemiklerini mi attı

yanıt50
yanıt21
Atilla Tanin:

bu gs camiasın da yalan söyleme Milli bir spor oldu onlar için Eskiden bir yalan günler sonra ortaya çıkarken Bunların Yalan söyleme seviyesine yalanın kendisi dahi yetişememektedir ve yalanları Yatsıya kadar sürmemektedir

45
75
yanıtYanıtla
muro baba:

Acun dediğin adamın bütün programları platformu kurgu montaj Fırıldak ali çok mu? Dürüst öfke ve nefret kusuyor her yere başarısız çapsız Önce kendinize bakın kendinizi sütten çıkmış ak kaşık sanıyor sunuz?

yanıt44
yanıt23
Yüksel Birgül:

yalan ve ağlamak sizin ata sporunuz alenen kollandığınız bir ligde utanmadan sıkılmadan adil yönetim diyorsunuz

yanıt30
yanıt13
birol atess:

Acun reis sinirlisin ama duellolari canli yapsan be reis banddan komik oluyo heycan sifir ??

7
13
yanıtYanıtla
Turgay KAYA:

Acun efendi, o zaman diğer söylenenler doğru.. o videoyu sen hazırlattın, sen tam bir Galatasaray düşmanı fanatik fenerli bir holigansın...!

10
3
yanıtYanıtla
Bilal Yildiz:

Iyi madem yalan degilse bundan sonra Galatasaray’in adini dahi agzina alma

5
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Resmen Sayin A.Koc ve Sayin A.Ilicilayi gece gündüz hedef göstererek...Linc Kampanyasi yürütüyor GS Camiaasi...ve böylece Türkiye'ye yararli,faydali ve prestij getiren isimleri kasten karaliyor...Kumpas 2.Dalga....!!!

0
3
yanıtYanıtla
Canmen:

PIYONLAR,Yürekli ve Dinc...ve tüm GS Youtube culari...Emir almislar...her gün yirtina yirtina Sayin A.Koc ve Sayin A.IlicalI ya SALDIRMAKTALAR...ve bu Arma Meselesinde öte...Bir Polit Atak...!!!

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title