Haberler

Pele'yi maçtan önce öğrendiler! Yıldız futbolcu saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

82 yaşında hayata gözlerini yuman efsane Pele, futbol dünyasını yasa boğdu. Fransa'daki Marsilya - Toulouse maçından önce Pele için saygı duruşu yapıldı. Cengiz Ünder'in takım arkadaşı Payet, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir süredir kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören futbolun efsanesi Pele, 82 yaşında Albert Einstein Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Pele'nin vefatından sonra yıldız isimlerden art arda duygusal mesajlar geldi.

Acı haberi maçtan önce öğrendiler! Yıldız futbolcu saygı duruşu sırasında gözyaşlarını tutamadıGörüntüler beIN Sports'tan alınmıştır

MAÇ ÖNCESİ ÖĞRENDİLER

Fransa'daki Marsilya - Toulouse maçından önce Pele için saygu duruşu yapıldı. Pele'nin vefatını maçtan hemen önce öğrenen futbolcular duygusal anlar yaşadı.

Acı haberi maçtan önce öğrendiler! Yıldız futbolcu saygı duruşu sırasında gözyaşlarını tutamadı

PAYET GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cengiz Ünder'in Marsilya'dan takım arkadaşı Payet, saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı. Payet'nin görüntüsü futbolseverlerin yüreğine dokundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cengiz Ünal Marsilya Pele Haberler

500

Yorumlar (1)

Aykut Kalanoğlu:

Pele öldü diye şimdi ağlayan topçular Pele uzun zamandır hastanedeydi Pele'yi çok seviyordunuz madem imkânlarınız yani paranız da var toplanıp ziyaretine görmeye gitseydiniz ya ? bırakın yapmacık göstermelik işleri !

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title