Haberler

    Abitoğlu: Daha Önce Örneği Olmadığı İçin Volkan'ı Atmadım

    Güncelleme:

    Galatasaraylı futbolcular, Süper Kupa maçının ardından Kamil Abitoğlu'na Volkan'ı neden atmadığını sordu. Aldıkları yanıt sarı kırmızılıları çılgına çevirdi.

    Fenerbahçe- Galatasaray maçından sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun çevresini saran Galatasaraylı futbolcular ve kenar yönetimi karşılaşma boyunca hatalı kararlar veren tecrübeli düdüğü eleştiri yağmuruna tuttular.

    ABİTOĞLU'NDAN VOLKAN İTİRAFI

    Fanatik’te yer alan habere göre, zaman zaman yükselen sesler ve hakarete varan sitemlere yanıt vermeye çalışan deneyimli hakem ise karşılaşma boyunca sergilediği tartışmalı yönetimini Sarı-Kırmızılı kenar yönetimine ve futbolculara kendi ağzıyla itiraf etti. Maç boyunca hem kendilerini hem de taraftarları provoke etmekle suçladıkları Volkan’ın, Brezilyalı orta saha oyuncusunun sırtına zıplamasına neden kırmızı kart göstermediğini defalarca Abitoğlu’na soran Galatasaraylılar’ın aldığı cevap herkesi şok etti.

    GALATASARAYLILARI ÇILDIRTAN CEVAP

    Kamil Abitoğlu’nun, “Kırmızı kart gösterecektim ama daha önce örneği olmadığı için göstermedim” cevabı üzerine Sarı Kırmızılı futbolcular çılgına döndü. Futbolcuların “ Fenerbahçe bütün değişiklik haklarını kullanmıştı. Volkan atılsa bir futbolcu kaleye Geçecekti. Maçı Fenerbahçe’nin istediği gibi yönettin, kendinle gurur duy, ağabeylerinin gözüne girmişsindir” laflarını duymazdan gelen Abitoğlu çareyi hakem odasına kaçmakta buldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mustafa Kamil Abitoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
    500

    Yorumlar (12)

    vatandaş:

    melo topun başına gelirken volkana yaptığı aşna fişne yi görmediniz mi, ben olsam suratına . . . . . . . beşiktaşlıyım ama volkan az bile yaptı bence. . . .

    18
    24
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    Kimse kusura bakmasın ancak Türkiye nin 2 büyük kulübü bünyesinde volkan, melo, emre gibi oyucunları asla ama asla barındırmamalıdır. Geçmişi yüzyıla dayanan köklü camiaların bu tür kişiliksiz futbolcuları yüzünden düştüğü durum içler acısıdır.

    33
    2
    yanıtYanıtla
    ŞİRİNCELİ:

    volkan çocuğuna verilen ceza az oldu, onu milli takımda görmek istemiyoruz, hakemede gözlük lazım.

    20
    11
    yanıtYanıtla
    adamadam_082@mynet.com:

    milli takıma alınacak oyuncuları ŞİRİNCELİ çocuğunamı soracaklar. . .

    yanıt0
    yanıt0
    Tc:

    Aydın fb denen kardeşim melo dil çıkarıp dans etmiş olabilir ama volkanında üzerine atlamasınında hakkı yok meloya birşey olsaydı eğer ne diyeceksiniz bunu söyle sen

    17
    9
    yanıtYanıtla
    aydınfb:

    Melo geçen yıl hareket çekerken Aysal yerel dans yapıyor demişti, Mevzu FB olunca ceza isteyenler var, ama hakem sarı ile cezalandırdı zaten Volkanın maç sonunda yaptığı açıklama yanlış.

    11
    12
    yanıtYanıtla
    Oscar:

    bu fenerasyon ve tüpçü denen şerefsiz kaç tane hakem satın almış acaba merak ediyorum. düşmanlığın fenere değil hakemlere. ben galatasaray taraftarıyım ve eğer galatasaray da ahlak sınırından çıkar sportmenliğe gölge düşürürse onlarada gereken ceza verilmelidir. ama bu şekilde korkakça ve resmen maçı satarak daha sonrada pişkin pişkin demeçler verilmemeli. saygısız ve şeref yoksunu tüpçü önderliğindeki federasyonun daima karşısında olucam. . . . .

    14
    5
    yanıtYanıtla
    mustafa:

    koca sahada yer bitti melonun ustune cikti. melo nasil sutten cikma ak kasik degilse, volkanda degil. ben gs liyim melonun bazen asiriya kactigini dusunuyorum ama devamli ayni isimlerin melo ile tartismasi sizce biraz dusundurucu degilmi? hakemin kart konusunda yaptigi aciklama, bizim mahalle maclarinda olmuyor. asiri futbolculari hakemler kartla, futbol federasyonuda cezalarla terbiye etmeli diye dusunuyorum.

    15
    4
    yanıtYanıtla
    baytar_xhakan.kucukgoze@umde.net:

    Volkan''ı ancak hayvan barınağında ıslah edebilirler

    yanıt0
    yanıt0
    Lion:

    Korkak TFF 3 maç ceza ile geçiştirdi. Melo''nun üzerine oyun oynuyorlar kimse dur demiyor

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title