Haberler

Abitoğlu'na Sürpriz Destek

SPORX ÖZEL – Ziraat Türkiye Kupası'na sürpriz bir şekilde veda eden G.Saray'da hedef adam haline gelen ve bugün spor medyasının da ciddi bir şekilde hışmına uğrayan Kamil Abitoğlu'na sürpriz bir destek geldi.G.Saray – Sivasspor maçını...

SPORX ÖZEL – Ziraat Türkiye Kupası'na sürpriz bir şekilde veda eden G.Saray'da hedef adam haline gelen ve bugün spor medyasının da ciddi bir şekilde hışmına uğrayan Kamil Abitoğlu'na sürpriz bir destek geldi.

G.Saray – Sivasspor maçını MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Hakem Gelişim Müdürü Burçin Keskin ile birlikte Türk Telekom Arena Stadı'nın VİP bölümünde izleyen UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg'in maçın bitiminin ardından başarılı yönetiminden dolayı Kamil Abitoğlu'nu tebrik ettiği ortaya çıktı.

Uilenberg'in maçın bitiş düdüğünün ardından G.Saray taraftarlarının Abitoğlu'na tepki göstermesine şaşırdığı ve beraberindeki isimlere, "Bana göre bu tepki anlamsız. Çünkü Kamil Abitoğlu çok iyi bir maç yönetti. Hatta şunu da itiraf edebilirim, bu denli üst düzey yönetimiyle de beni şaşırttı. Gerçekten kendisinden bu kadar iyi bir performans açıkçası beklemiyordum" dediği öğrenildi.

Sporx.com'un ulaştığı MHK Başkanı Zekeriya Alp ise maçla ve maçın hakemleriyle ilgili bir açıklama yapmasının mümkün olmadığını söyledi.

Alp, "Peki maçı Uilenberg'le birlikte izlediniz, kendisinin Abitoğlu'nun yönetimini çok beğenmiş, doğru mu?" sorumuza, "Evet orası doğru… Maçın bitiminde kendisi hakemimizi kutladı ve bizlere üst düzey bir yönetim gösterdiğini söyledi" cevabını verdi.

ÖZEL HABER – Tahir Kum

Kaynak: Sporx.com / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Türkiye Kupası Zekeriya Alp Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title